East

Mat, musik och människor.

East

En asiatisk institution

I början av 90-talet var East en levande fantasi hos ett gäng mat- och musikälskare som hade ena foten på köksgolvet och andra på dansgolvet. Ända sedan dess har East varit en mix av mat, musik och människor – en asiatisk institution för matälskare, musiker och annat krogfolk. På menyn finns för alltid typiska East- klassiker såsom Spicy Mussels, Tom Ka Gai och Tuna Tempura Roll, men då och då experimenterar vi lite respektlöst, lägger till och tar bort och vem vet, kanske blir det en framtida klassiker.  I Stureplans västra (!) hörn har nöjeslivshistoria och krogminnen skapats i nära 30 år. Vi fortsätter stå stadigt i våra rötter kring maten och musiken, men kikar alltid nyfiket framåt, ifrågasätter lite bångstyrigt och bryter en och annan regel på vägen – som alltid i klassiskt East-manér.

East

Boka Easts asiatiska julbord!

SENASTE INLÄGGEN

East

Mat, musik och människor.

East

En asiatisk institution

I början av 90-talet var East en levande fantasi hos ett gäng mat- och musikälskare som hade ena foten på köksgolvet och andra på dansgolvet. Ända sedan dess har East varit en mix av mat, musik och människor – en asiatisk institution för matälskare, musiker och annat krogfolk. På menyn finns för alltid typiska East- klassiker såsom Spicy Mussels, Tom Ka Gai och Tuna Tempura Roll, men då och då experimenterar vi lite respektlöst, lägger till och tar bort och vem vet, kanske blir det en framtida klassiker. I Stureplans västra (!) hörn har nöjeslivshistoria och krogminnen skapats i nära 30 år. Vi fortsätter stå stadigt i våra rötter kring maten och musiken, men kikar alltid nyfiket framåt, ifrågasätter lite bångstyrigt och bryter en och annan regel på vägen – som alltid i klassiskt East-manér.

East

Boka ditt julbord från den 15 december

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.