Villa Godthem

Klassisk svensk gastronomi i unik miljö.

Villa Godthem

Ett sekel av svenskt mathantverk

På idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstilfrån slutet av 1800-talet. Det är det klassiska restaurangköket som är Villa Godthems själ. Sillbricka med potatis och Västerbottenost, hummersoppa och Wallenbergare är stående favoriter, men allra mest omtalad är förstås ”Planksteken” som funnits på menyn sedan mitten av 1950-talet. Godthem har en brokig och härlig skara gäster samlats för affärsluncher, dejter, helgmiddagar, cocktails och bröllop i över ett sekel. Och det är lätt att förstå att man trivs när klassisk svenskt mathantverk serveras i en av landets vackraste miljöer, när de historiska vingslagen möter nutid på ett avslappnat och inbjudande vis.

Villa Godthem

Boka ditt julbord hos oss

Villa Godthem

SENASTE INLÄGGEN

Villa Godthem

Klassisk svensk gastronomi i unik miljö.

Villa Godthem

Ett sekel av svenskt mathantverk

På idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstilfrån slutet av1800-talet. Det är det klassiska restaurangköket som är Villa Godthems själ. Sillbricka med potatis och Västerbottenost, hummersoppa och Wallenbergare är stående favoriter, men allra mest omtalad är förstås ”Planksteken” som funnits på menyn sedan mitten av 1950-talet. På Villa Godhem har en brokig och härlig skara gäster samlats för affärsluncher, dejter, helgmiddagar, cocktails och bröllop i över ett sekel. Och det är lätt att förstå att man trivs när klassisk svenskt mathantverk serveras i en av landets vackraste miljöer, när de historiska vingslagen möter nutid på ett avslappnat och inbjudande vis.

villa godthem

Boka ditt julbord
hos oss

villa godthem

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.