Trattorian Sorellina

Ditt vardagsrum - sju dagar i veckan.

Trattorian Sorellina

Rustikt italienskt kök, utvalda råvaror och rena smaker

Till Trattorian Sorellina och Orangeriet är du välkommen alla dagar i veckan. Vi vill att du ska känna dig som hemma och gärna komma förbi så ofta du kan – ibland bara för en pizza och ett glas rött, en annan gång för en lång och härligt stökig middag med familj och vänner. Det är ombonat, lummigt och mysigt – och med Uppsalas bästa läge, precis invid Islandsfallet, är det lätt att trivas. Maten, drycken och råvarorna är grunden – men det är skratten runt borden, bubbelflaskorna som poppar och ljudet av cocktails som skakas, som gör att vi aldrig vill gå hem.

Trattorians kök, vårt hjärta, är rustikt och elegant, men enkelt. Det är vår tolkning av det italienska köket, där vi med några få, men väl utvalda råvaror vill skapa den allra bästa italienska matupplevelsen. På kolgrillen grillas färsk fisk och kött, pastan tillverkas dagligen från grunden och pizzorna serveras rykande färska direkt från vedugnen.

NYHETER OM TRATTORIAN SORELLINA

MNO_6726
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.