Karriär

Välkommen till Brasseriegruppen-familjen

I många decennier har våra restauranger och barer varit tillflyktsorter för finsmakare, nykära par, stammisar, familjer och andra krogrävar. Med glädje, mathantverk och det familjära i fokus skapar vi minnen och upplevelser för våra gäster. Välkommen att bli en del av vår familj.

Brasseriegruppen är ett hus av moderna krogklassiker, med välkända varumärken som bland annat Prinsen, East, Villa Godthem, Juno och Trattorian i vår portfölj. Varje krog har sitt alldeles egna uttryck, stil och atmosfär – men det är individerna som utgör Brasseriegruppen-familjen som är det absolut värdefullaste vi har.

Bakom Brasseriegruppen står två bröder, Daniel och Filip Guven. De föddes mer eller mindre i ett restaurangkök och växte upp med matoset från familjens krogar. Nu tar vi tillsammans Brasseriegruppen in i framtiden och öppnar snart flera helt nya restauranger. Vi ser fram emot att ha dig med i vår familj!

 Vem är du?

Vi är svaga för unika och spännande personligheter – och vill att just du ska få vara dig själv. Inom Brasseriegruppen hyllar vi olikheter, det brokiga och det originella. För oss är det viktigt att vi alla är en familj, att vi bryr oss om varandra och våra gäster.

 Utvecklas med oss

Vår bransch är ofta insteget i arbetslivet för många unga, vilket vi är extremt stolta över. Till oss är du välkommen för att skaffa din allra första arbetslivserfarenhet inom den kanske roligaste värld som finns – restaurangbranschen. Men du är också välkommen att stanna och utvecklas med oss över en längre period i ditt arbetsliv. Då vi är en krogkoncern med många olika koncept, finns det en stor utvecklingspotential för dig som vill flytta internt och utveckla dina förmågor.

Nyfiken på våra familjemedlemmar? I vårt chitchat-format möter vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Läs dem här!

Förmåner för dig som är en del av vår familj

 • Gemenskap
  Familjen är våra vänner.
 • Personalrabatter
  När du går på våra krogar ska du förstås få en riktigt bra deal. Vi ger dig ett Friends & Family-medlemskap i vår app.
 • Karriär
  Väx och utvecklas med oss genom ditt arbetsliv.
 • Events & happenings
  Få inbjudningar till roliga events och premiärer.
MNO_6655

Brasseriegruppens värdeord

Mathantverk

Vi har kunskap inom mat och dryck från världens många hörn. Bra råvaror och genuint hantverk står i centrum när vi skapar högklassiga matupplevelser.

Familjärt

Vi är en familj av engagerade matälskare. Att besöka oss ska vara som att komma hem. Du kan vara dig själv.

Glädje

Vi älskar mat och tar med oss glädjen i allt vi gör. Ett besök hos oss ska ge en stor dos matglädje.

sanna-prinsen-2
east-sushi
chitchat-anna-a-2
MNO_7943-c
zink_220301_21971
trattorian_190108_0246

Låt oss kontakta dig!

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så kan vi ta och snacka lite och förhoppningsvis hitta en plats inom familjen.

Lediga jobb just nu

Här hittar du senaste jobben från oss och våra systerkoncerner via Cheffle.se

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.