Event & Fest

Minnesvärda upplevelser

Välkommen till
Brasseriegruppens värld!

Välkommen till Brasseriegruppen – ett hus av moderna krogklassiker. I många decennier har våra restauranger och barer varit tillflyktsorter för finsmakare, nykära par, stammisar, familjer och andra krogrävar. Men East, Prinsen, Trattorian, Orangeriet, Pontonen, Il Tempo, Villa Godthem och förstås våra nya krogar Gastrotek Zink och Pas d’Art är så mycket mer än scener för restaurang- och baräventyr.

Här finns också möjligheten att skapa minnesvärda events och upplevelser.

Nedan presenterar vi en liten del av alla möjligheter, men helst av allt vill vi träffa dig och visa dig runt i Brasseriegruppens värld.

Dags att boka sommarfest

Sommaren närmar sig och det är hög tid att planera events och sommarfester. Ta med dina kunder och njut av eftermiddagssolen, svalkande drinkar, nytänd grill, liveunderhållning och ett gardenparty!

På Norr Mälarstrand, ligger Pontonen, en av Kungsholmens somrigaste platser. I stort sätt helt omringad av vatten, på Kajplats 464 med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination.

I en annan del av staden, på idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstil från slutet av 1800-talet med en stor lummig trädgård. Det här är en av landets vackraste miljöer, där de historiska vingslagen möter nutid på ett avslappnat och inbjudande vis – och en alldeles unik chans att ordna sommarfester precis invid vattnet och Djurgårdskanalen.

Konferens på Trattorian

Låt vår italienska värld bli er alldeles egna! En konferens på Trattorian är något extra. Här får ni en italiensk familjekänsla med omtanke om dig som vår viktigaste uppgift. Här finns arbetsro och matglädje i en inspirerande miljö, en mer privat upplevelse – men ändå stimmigt och glatt bokstavligen runt hörnet.

Privata festmiddagar

Vi har stor möjlighet att ordna privata middagar för slutna sällskap. På Prinsens nedre våning finns både Lilla Salongen (upp till 60 personer) och ett chambre séparée, där upp till 16 personer kan sitta lite mer avskilt, omgivna av några av världens bästa viner.

Ett stenkast därifrån, på Biblioteksgatan, ligger nyöppnade Pas d’Art. Atmosfären beskrevs nyligen av SvD som ”Miljön är ett konstverk i sig”, och här kan ”The Dining Room” hyras exklusivt för privata sällskap där vi välkomnar mellan 40-60 gäster.

På stockholmsklassikern East kan vi ta emot upp till 200 sittande gäster, men lägger lika stort engagemang i det mindre sällskapet, som föredrar en middag mer avskilt i vårt chambre separée.

På Kungsholmen finns La Cucina med plats för upp till 64 personer och här kan vi enkelt skräddarsy er privata middag med mat, dryck, servis, bartenders, musik och unika upplevelser.

Möt Kina – eventansvarig!

Kina arbetar med sales & relations och är eventansvarig på Brasseriegruppen. Hon är din kontakt in i vår värld! Kina är inte bara duktig på att skapa långvariga relationer, hon älskar också kaffe, är projektledare ut i fingerspetsarna och lyhörd som få. Funderar du på var du ska lägga din nästa konferens eller behöver tips och idéer inför din nästa stora middagsbokning, tveka inte att höra av dig. Kina bollar gärna idéer, stora som små och visar dig runt på våra krogar.

Varmt välkommen att höra av dig!

Kristina Kina Saouk

Sales & Relations

Bokningsförfrågan