Event & Fest

Event & Fest

Minnesvärda upplevelser

Välkommen till
Brasseriegruppens värld!

Välkommen till Brasseriegruppen – ett hus av moderna krogklassiker. I många decennier har våra restauranger och barer varit tillflyktsorter för finsmakare, nykära par, stammisar, familjer och andra krogrävar. Men East, Prinsen, Trattorian, Orangeriet, Pontonen, Il Tempo, Villa Godthem, Pas d’Art och Ricordi är så mycket mer än scener för restaurang- och baräventyr.

Här finns också möjligheten att skapa minnesvärda events och upplevelser.

Nedan presenterar vi en liten del av alla möjligheter, men helst av allt vill vi träffa dig och visa dig runt i Brasseriegruppens värld.

Våra restauranger

Prinsen

Hela restaurangen 160 gäster
Källaren upp till 60 gäster
Vinkällaren upp till 16 gäster

Pas d’Art

Hela restaurangen 120 gäster
The dining room upp till 60 gäster
Balkongen upp till 35 gäster

East

Hela restaurangen 200 gäster
Biblioteket 40 gäster
Chambre 8 gäster

Trattorian

Hela restaurangen 225 gäster
La Cucina 65 gäster

Orangeriet

Hela restaurangen 150 gäster
Bara drop-in

Pontonen

Hela restaurangen 120 Personer

Ricordi

Hela restaurangen 100 gäster
Källarens Chambre Séparée 20 gäster

Villa Godthem

Hela restaurangen 140 gäster
Balkongen 150 gäster
Klubbrummet 34 gäster

Il Tempo

Hela restaurangen 80 gäster
Chambre séparée 12 gäster

Trattorian Sorellina

Hela restaurangen 200 gäster
Källarens Chambre Séparée 50 gäster

Lägg dina affärsmöten hos oss

Du är alltid välkommen att lägga dina affärsmöten på Brasseriegruppens krogar. På Pas d’Art finns det möjlighet att sitta lite avskilt en trappa upp för lugna och privata samtal. Ricordi är italienaren på allas läppar som passar perfekt för affärsluncher.

I över ett sekel har Prinsen varit platsen där affärshemligheter diskuterats, avtal slutits och samarbeten ingåtts – här passar det perfekt att ta ett längre lunchmöte. Även East är ett utmärkt alternativ med sitt centrala läge mitt på Stureplan. På La Cucina på Kungsholmen kan vi ta emot upp till 64 gäster för affärsmöten i form av såväl frukost, lunch eller middag.

Finns det tid för ett lite längre möte rekommenderar vi Villa Godthem på Djurgården. I en unik miljö kan ni här prata under högsta diskretion. Här sitter man i avskilda små bås och det är lätt att samtala utan att bordsgrannen involveras. Villa Godthem serverar både á la carte och en mycket populär afternoon tea.

Boka er sommarfest

Sommaren är en hög tid att planera events och sommarfester. Ta med dina kunder och njut av eftermiddagssolen, svalkande drinkar, nytänd grill, liveunderhållning och ett gardenparty!

På Norr Mälarstrand, ligger Pontonen, en av Kungsholmens somrigaste platser. I stort sätt helt omringad av vatten, på Kajplats 464 med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination.

I en annan del av staden, på idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstil från slutet av 1800-talet med en stor lummig trädgård. Det här är en av landets vackraste miljöer, där de historiska vingslagen möter nutid på ett avslappnat och inbjudande vis – och en alldeles unik chans att ordna sommarfester precis invid vattnet och Djurgårdskanalen.

Konferens på Trattorian

Låt vår italienska värld bli er alldeles egna! En konferens på Trattorian är något extra. Här får ni en italiensk familjekänsla med omtanke om dig som vår viktigaste uppgift. Här finns arbetsro och matglädje i en inspirerande miljö, en mer privat upplevelse – men ändå stimmigt och glatt bokstavligen runt hörnet.

Privata festmiddagar

Vi har stor möjlighet att ordna privata middagar för slutna sällskap. På Prinsens nedre våning finns både Lilla Salongen (upp till 60 personer) och ett chambre séparée, där upp till 16 personer kan sitta lite mer avskilt, omgivna av några av världens bästa viner.

Ett stenkast därifrån, på Biblioteksgatan, ligger nyöppnade Pas d’Art. Atmosfären beskrevs nyligen av SvD som ”Miljön är ett konstverk i sig”, och här kan ”The Dining Room” hyras exklusivt för privata sällskap där vi välkomnar mellan 40-60 gäster.

På stockholmsklassikern East kan vi ta emot upp till 200 sittande gäster, men lägger lika stort engagemang i det mindre sällskapet, som föredrar en middag mer avskilt i vårt chambre separée som tar upp till ca 40 sittande gäster.

På Kungsholmen finns La Cucina med plats för upp till 64 personer och här kan vi enkelt skräddarsy er privata middag med mat, dryck, servis, bartenders, musik och unika upplevelser.

En trappa ner från Ricordi hittar du deras Chambre Séparée med plats för upp till ca 20 sittande gäster. Här kan du både bjuda in till möten och privata middagar och ställa till med fester och kalas!

Möt Kina – eventansvarig!

Kina arbetar med sales & relations och är eventansvarig på Brasseriegruppen. Hon är din kontakt in i vår värld! Kina är inte bara duktig på att skapa långvariga relationer, hon älskar också kaffe, är projektledare ut i fingerspetsarna och lyhörd som få. Funderar du på var du ska lägga din nästa konferens eller behöver tips och idéer inför din nästa stora middagsbokning, tveka inte att höra av dig. Kina bollar gärna idéer, stora som små och visar dig runt på våra krogar.

Varmt välkommen att höra av dig!

Bokningsförfrågan

Rulla till toppen
Tack för din förfrågan!

Vi återkommer inom kort.

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.