Julbord 2020

Tre magiska julbordsalternativ

Det kan kännas som en evighet dit, men redan nu har nedräkningen börjat. I slutet av november inleder vi julen på Brasseriegruppens krogar och vi ser fram emot att vara en del av ert julfirande. 

BOKA DITT JULBORD NU – VI SLOPAR ALLA AVBOKNINGSREGLER!

I år ser julen lite annorlunda ut. Vi följer förstås Folkhälsomyndigheternas riktlinjer för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för alla. Detta gör att vi i år har färre antal platser på vårt julbord och dessa bokas upp fort.

Vi välkomnar fortfarande större sällskap! Är ni fler än 8 personer kommer vi dela upp ert sällskap och placera er på olika bord, dvs med max åtta gäster på respektive bord i närheten av varandra.

För att du ska känna dig trygg i att boka i god tid, men ändå kunna bestämma dig i sista stund, så slopar vi nu alla avbokningsregler.

I speciella tider är traditioner kanske viktigare än någonsin och vi längtar efter att höra era samtal, skratt och gemenskap kring borden på våra krogar i slutet av året.

I år är vi stolta att kunna presentera tre olika julbord, ett italienskt, ett asiatiskt och ett klassiskt svenskt. Vi tror att det innebär att det finns något för alla smaker. Vi ser fram emot att välkomna er till Djurgården där snön (förhoppningsvis) knarrar under skorna och eldkorgarna sprakar utanför Villa Godthem. Inne i den vackra grosshandlarvillan brinner brasan, glöggdoften sprider sig och ett klassiskt svenskt julbord är uppdukat.

Men alla är inte sålda på julskinka och köttbullar och då har vi två andra alternativ. På Kungsholmen, vackert beläget på Norr Mälarstrand, med vattnet skvalpandes utanför fönstret dukar Trattorian upp det bästa från det italienska köket. Här njuter ni av de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror skapar vi den allra bästa italienska matupplevelsen. Vägg i vägg finns Orangeriet, där brasan sprakar och man gärna glider in för några julinspirerade cocktails efteråt.

Vårt tredje julbord är Easts asiatiska moderna variant som dignar av favoriter som sashimi, kryddiga revben, modern sushi, chicken lemon, korean pancakes och mycket mer. Med Easts unika läge på Stureplan passar julbordsalternativet perfekt för sällskapet som önskar en festlig uppföljning efter julbordet.

Vi ser fram emot att bjuda på magisk julkänsla och en mysig stämning i slutet av året!

Brasseriegruppen-familjen

east-julbord-puff

East

Modernt asiatiskt julbord

På Easts julbord dukar vi dagligen upp favoriter som Thai-beef sashimi, kryddiga revben, chicken lemon, korean pancakes och mycket mer. Vi experimenterar lite respektlöst på typiskt East-manér, testar oss fram till nya julbordsklassiker och serverar förstås många vegetariska och veganska alternativ. Julbordet avslutas med ett specialkomponerat dessertbord fyllt med asiatiska sötsaker. Ta med familj och vänner och skapa nya jultraditioner på krogen.

BOKA JULBORD PÅ EAST
DET HÄR GÖR VI PÅ EAST FÖR ATT SÄKRA EN TRYGG MILJÖ

I år har vi en större spridning av ankommande gäster så att tryggt avstånd kan hållas och på så vis undvika trängsel. Easts koordinatorer styr flöden vid bufféer, där vi även har kockar som hjälper er att ta mat om ni så vill. Vi förstärker våra redan högt ställda krav på hygien och hälsa. Städrutiner har utökats och vi erbjuder handsprit, plasthandskar & munskydd. Vi erbjuda take away alla dagar. Detta är endast ett fåtal av alla åtgärder vi på East vidtar för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt. 

20 nov - 26 nov
 • Vardagar Dag: 595 kr ink moms.
 • Vardagar Kväll: 695 kr ink moms.
 • Lördag & söndag: 695 kr ink moms.
27 nov - 23 dec
 • Vardagar Dag: 695 kr ink moms.
 • Vardagar Kväll: 895 kr ink moms.
 • Lördag & söndag: 795 kr ink moms.
Julafton
 • Julafton: 895 kr ink moms.

Garderob ingår.

Villa Godthem

Klassiskt svenskt julbord

Kliv innanför dörren till den vackra grosshandlarvillan Villa Godthem på Djurgården och njut av sprakande brasa, ett klassiskt svenskt julbord och en stämningsfull jul. Här är julmaten omsorgsfullt tillagad efter klassiska recept och med traditionsenliga råvaror. Villa Godthem satsar även extra mycket på de gröna och glutenfria alternativen – varmt välkommen till julen på Villa Godthem!

BOKA JULBORD PÅ VILLA GODTHEM
DET HÄR GÖR VI PÅ VILLA GODTHEM FÖR ATT SÄKRA EN TRYGG MILJÖ

I år tar vi in färre gäster i lokalen samtidigt och köerna övervakas av hovmästaren, så inte för många samlas. Sillen serveras vid borden och i år har vi två bufféer för att minska köerna. Villa Godthem erbjuder i år ala carte för de gäster som inte vill gå på buffén. Detta är endast ett fåtal av alla åtgärder vi på Villa Godthem vidtar för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt.

villa-godthem-julbord-puff
25 nov - 30 nov
 • Vardagar Lunch: 525 kr ink moms.
 • Vardagar Eftermiddag: 525 kr ink moms.
 • Vardagar Kväll: 695 kr ink moms.
 • Lördag & söndag: 725 kr ink moms.
1 dec - 22 dec
 • Vardagar Lunch: 595 kr ink moms.
 • Vardagar Eftermiddag: 695 kr ink moms.
 • Vardagar Kväll: 795 kr ink moms.
 • Lördag & söndag: 795 kr ink moms.
23 dec - 27 dec
 • Hela dagen: 595 kr ink moms.
Julafton
 • Hela dagen: 995 kr ink moms.

Garderob ingår.

trattorian-julbord-puff

Trattorian

Italienskt familjärt julbord

Njut av julen på Trattorian – med allt det bästa från det italienska köket! Tryffelrisotto, vedugnsgrillat kött, charkuterier och många veganska och vegetariska alternativ gör detta till ett av Stockholms mest genuina juldestinationer. Vi ska förstås inte heller glömma vår stora glassvagn, fullastad med gelato, ett perfekt avslut på ett italienskt matäventyr.

BOKA JULBORD PÅ TRATTORIAN
DET HÄR GÖR VI PÅ TRATTORIAN FÖR ATT SÄKRA EN TRYGG MILJÖ

I år tar vi in färre gäster i lokalen samtidigt och har anpassat ytorna så att det ska finnas gott om plats mellan sällskap och bord för att skapa naturliga säkerhetsavstånd. Vi har även fler bufféer för att minska köerna och vid varje buffé finns buffévärdar som till viss del serverar våra gäster. Detta är endast ett fåtal av alla åtgärder vi på Trattorian vidtar för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt.

25 nov - 29 nov
 • Måndag – Onsdag – Kväll*: 425 kr ink moms. (ord. 725 kr ink moms)
 • Torsdag – Lördag – Kväll*: 725 kr ink. moms.
 • Lördag – Dag*: 525 kr ink. moms.
 • Söndag: 425 kr ink. moms.

*Dag från 12:00 / Kväll från 16:00

30 nov - 20 dec
 • Måndag – Onsdag – Kväll*: 425 kr ink moms. (ord. 725 kr ink moms)
 • Torsdag – Lördag – Kväll*: 775 kr ink moms.
 • Lördag – Dag*: 525 kr ink moms.
 • Söndagar: 425 kr ink moms.


*Dag från 12:00 / Kväll från 16:00

21 dec - 23 dec
 • Måndag – Onsdag – Kväll*: 425 kr ink moms. (ord. 725 kr ink moms)


*Kväll från 16:00

Julafton
 • Julafton: 895 kr ink moms.
25 dec - 27 dec
 • Fredag – Söndag – lunch: 425 kr ink moms.

Garderob ingår.

Välj ditt julbord här

East

Modernt asiatiskt julbord

från
595 kr

Villa Godthem

Klassiskt svenskt julbord

från
525 kr

Trattorian

Italienskt familjärt julbord​

från
425 kr
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.