Jobba på Pas d’Art

Belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser ligger Pas d’Art – en kreativ oas mitt i hjärtat av Bibliotekstan. Pas d’Art är en lokal mötesplats med en internationell känsla där gästen kan avnjuta både lunch och middag, samt sluta upp för en drink i cocktailbaren.

Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London.

Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – fransk inspiration i botten tolkad men med svenska råvaror. I augusti öppnar vi återigen upp vår efterfrågade frukost och Café Gourmand vilket skapar ett fantastiskt flöde av gäster genom hela dygnet och en krog med en internationell puls.

Nu förstärker vi vårt fantastiskt team med hovmästare och servis. Vi är svaga för unika och spännande personligheter – och vill att just du ska få vara dig själv. Inom Brasseriegruppen hyllar vi olikheter, det brokiga och det originella. För oss är det viktigt att vi alla är en familj, att vi bryr oss om varandra och våra gäster.Hovmästare
Du har en gedigen bakgrund inom restaurang. Du är tydlig, lyhörd, organiserad, ansvarsfull, engagerad, inspirerande och positiv.

Vi tror att du är mellan 28 och 50 år.
Maila kort ansökan och CV till: info@pasdart.seServitör/Servitris
Du har troligen några års erfarenhet inom restaurang, men vi lägger störst vikt vid din personlighet. Yrkesstolthet är oerhört viktigt och vi vill att du ska brinna för mat och möten med människor. Du är kunnig, korrekt, lyhörd, avslappnad och personlig.

Vi tror att du är mellan 20 och 50 år.
Maila kort ansökan och CV till: info@pasdart.seBartender
Du har ett antal års erfarenhet som bartender. Du har en känsla för smaker, gillar det klassiska. Du har ett genuint intresse för service och människor.

Vi tror att du är mellan 25 och 45 år.
Maila kort ansökan och CV till: info@pasdart.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.