Jobba på Pontonen

I stort sett helt omringad av vatten, på Kajplats 464 med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination. 

På Pontonen är stämningen festlig, våra cocktails svalkande och utsikten svårslagen. Vår köksmästare har plockat alla de bästa råvarorna som finns att erbjuda och satt ihop en spännande meny. Hos oss så trivs man som gäst och det är alltid full fart från öppning till stängning. När köket stänger på kvällen tar inte servicen slut, utan då flyttar baren in i matsalen och musiken höjs. 

Nu söker vi på Pontonen efter vårt härliga sommarteam!
 

OM DIG

Vi söker efter personer med erfarenhet av liknande arbete och med en stark arbetsmoral och positiv inställning. Du ska ha förmågan att arbeta effektivt och självständigt, samtidigt som du samarbetar med dina kollegor för att säkerställa en smidig service.

Om du vill arbeta på en restaurang som är dedikerad till kvalitet och service och som har passion för mat och dryck, så är detta rätt jobb för dig.

Du är en social person som gillar att bjuda på dig själv. Att organisera dig och ditt arbete är inga problem, utan det är något du till och med tycker är roligt! Att vara lyhörd för vad våra gäster önskar innan de själva vet vad dem vill, är något som du ser som en utmaning.

OM TJÄNSTEN

Som servitör/servitris hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvara för att ge våra gäster en minnesvärd matupplevelse. 

Tack för att du tagit dig tid att läsa detta. Vi hoppas på vidare kontakt och att du som söker den här tjänsten vill jobba på en livlig arbetsplats där det alltid händer något!

Vi söker dig som är tillgänglig från 13/5 – slutet på augusti.

Lön: enligt kollektivavtal.
Skicka: CV med Personligt brev till [email protected]

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökningar via telefon.

Läs fler artiklar

TS_800x600
Rulla till toppen

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.