Jobba på Pontonen

I stort sett helt omringad av vatten, på Kajplats 464 med stadens bästa kvällssol och utsikt över Söders Höjder, är det lätt att förstå varför Pontonen är många stockholmares favoritplats under sommarhalvåret. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination. 

På Pontonen är stämningen festlig, våra cocktails svalkande och utsikten svårslagen. Vår köksmästare har plockat alla de bästa råvarorna som finns att erbjuda och satt ihop en spännande meny. Hos oss så trivs man som gäst och det är alltid full fart från öppning till stängning. När köket stänger på kvällen tar inte servicen slut, utan då flyttar baren in i matsalen och musiken höjs. 

Vi söker nu nya kollegor inför vår och sommar 2023 

Hovmästare med ett naturligt värdskap och prestigelös auktoritet, som älskar att ta hand om gäster och leda personal. Trygghet är ditt ledord och det gäller både personal och gäster. Du mår bra av ordning och reda. Att se de små detaljerna är för dig en självklarhet. 

Servis med yrkesstolthet och glimten i ögat. Du ser lösningar istället för problem, och ger alltid dina gäster det lilla extra som gör deras middag till en upplevelse istället för bara en middag! 

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av a la carte servering, men framförallt söker vi medarbetare som är serviceminded, sociala och som älskar att ta hand om våra gäster. 

Språkkunskaper:
Svenska – Goda kunskaper
Engelska – Goda kunskaper 

Typ av anställning:
Säsongsanställning med möjlighet till förlängning 

Tillträde:
Enligt överenskommelse 

Löneform:
Enligt Kollektivavtal 

Vi hoppas på vidare kontakt och att du som söker den här tjänsten vill jobba på en livlig arbetsplats där det alltid händer något! 

Maila ditt CV till info@trattorian.se 

Läs fler artiklar

TS_800x600
Rulla till toppen

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.