Jobba på Villa Godthem

På idylliska Djurgården, men ändå i nära anslutning till storstadens puls, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla i schweizerstil från slutet av 1800-talet.

Det är det klassiska restaurangköket som är Villa Godthems själ.

Cafépersonal

4 tjänster, kassapersonal (april – september, heltid)
Minst 19 år
Erfarenhet av caféarbete eller motsvarande arbetsuppgifter och att du behärskar svenska.

För att söka tjänsten bör du:
– älska att jobba med människor
– vara positiv och ha ett glatt humör
– gilla att jobba självständigt och i grupp
– ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
– gilla att jobb i högt tempo
– vara flexibel
Ansökan mailas till: [email protected]

Caférunners

2 tjänster, caférunners (april – september, heltid/deltid)

För att söka tjänsten bör du:
– vara positiv och ha ett glatt humör
– gilla att jobba självständigt och i grupp
– ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
– gilla att jobb i högt tempo
– vara flexibel

Ansökan mailas till: [email protected]

À la carte-servis

6 tjänster, à la carte-servis (april – september, heltid)
Minst 5 års erfarenhet av a la carte servering
Som servitör/servitris har du stort ansvar av servisen i restaurangen. I rollen som servitör/servitris ska du vara utåtriktad och gilla högt tempo.
Du ska gärna ha erfarenhet sedan tidigare och tycka om den kontakt med gäster och medarbetare som rollen omfattar.
God kommunikations- och organisationsförmåga är viktigt.
Ansökan mailas till: [email protected]

Bartenders

3 tjänster, bartenders (april – september, heltid/deltid)
Erfarenhet av traditionellt arbete som cocktailbartender, i bar av hög kvalitet.
Ge personlig service och rekommendationer.
Bidra till merförsäljning.
Se till att lagar och riktlinjer följs.
Kassahantering.
Ansökan mailas till: [email protected]

Hovmästare

2 tjänster, hovmästare (maj – september, heltid/deltid)
I rollen som hovmästare är du ansvarig för värdskap både gentemot gäst och medarbetare.

Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter på och gästerna blir nöjda.

Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare och du avlastar också restaurangchefen med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan mailas till: [email protected]

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.