CHITCHAT med Yasmine Fröberg

I vårt chitchat-format träffar vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Denna vecka träffar vi Yasmine Fröberg, som arbetar med kundrelationer och försäljning på Brasseriegruppen.

Hej Yasmine! Hur är läget så här en vecka in på det nya decenniet?
Hej! Det är lite lugnare nu, men fortfarande full rulle, så himla skoj!

Berätta om ditt jobb!
Jag arbetar med att förstärka Brasseriegruppens kundrelationer till företag och
bokningsbolag och ser till att alla hotell i stan vet vilka vi är och vad vi kan erbjuda just deras gäster och personal. I denna roll ingår även försäljning, så mycket går även ut på att paketera allt från middagar, privat- och företagsfester, bröllop, dop, konferenser, julfester, sommarfester och catering till härliga upplevelser!

Nytt år och det är dags att planera nya möten och evenemang. Berätta om vilka möjligheter som Brasseriegruppen har detta år.
Det händer otroligt många nya spännande saker hos oss just nu, men jag vågar inte avslöja några detaljer ännu. Vi har stor efterfrågan på konferenser och bröllop, vilket vi kommer satsa ännu mer på. Extra roligt är det att så många gamla kunder och gäster söker sig tillbaka till oss och önskar både sommar- och julfester – vilket är den absolut bästa feedbacken man kan få.

Bröllop är en av vårens största händelser. Hur kan du hjälpa till att ordna en oförglömlig bröllopsfest?
Bröllop är nog en av de absolut roligaste och mest fantastiska tillställningar man kan få äran att skapa för någon annan. Här gäller det att vara lyhörd, tillgänglig och full av lösningar och idéer. Våga vara känslosam med brudparet och komma med egna erfarenheter och tips. Under min tid på Brasseriegruppen har jag fått äran att ordna ett 40-tal bröllop, både stora och små, och inget har varit det andra likt förutom en sak: det är en av de viktigaste dagarna i huvudpersonernas liv!

Vilket är ditt drömevenemang att ta dig an och varför?
Drömmen är att tillsammans med Barncancerfonden hålla en välgörenhetsmiddag där alla våra restauranger får bidra med sitt unika innehåll, helst ute på Djurgården, i Villa Godthems vackra trädgård, en varm sensommarkväll!

Tack Yasmine, vi älskar att du är en del av Brasseriegruppen-familjen!

Kontakta Yasmine: yasmine.froberg@brasseriegruppen.se

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.