Internationella kvinnodagen: Gail på Il Tempo

Hey Gail!

Vi tycker du har världens härligaste vibe – lugn, trygg, grym på ditt jobb och en riktig power-kvinna. Och inte bara det. Du är fantastisk på service och att få dina gäster känna sig sedda. Hur blev du den du är? Berätta om din bakgrund.
Min bakgrund har stärkt mig kan jag säga. Jag har tagit hand om mig själv sedan jag var 16 år. Började jobba i den här branschen när jag var väldigt ung och har jobbat både med hotell, restaurang och på kryssningsfartyg. Jag har stannat länge på mina arbetsplatser. Min förra var jag på i 16 år och nu har jag varit inom Brasseriegruppen i 8 år. Jag tolkar det som att jag behöver en trygghet någonstans och har format den runt min arbetsplats och inte i relationer.

Beskriv tre av dina egenskaper.
Kärleksfull, stöttande och givmild.

Vad är jämställdhet för dig?
Kvinnor och män ska ha samma makt att utforma samhället och sina egna liv. Det omfattar allt från ekonomi, utbildning och arbete till att ingen ska behöva utsättas för köns- eller hedersrelaterat våld och förtryck.

Säg en kvinna du beundrar, död eller levande.
Jag återkommer alltid till Maya Angelou som har skrivit otroligt mycket tänkvärt. Mitt favoritcitat är nog: “I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Vilka värderingar är viktiga för dig i livet?
Sanning, godhet och rättvisa.

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit i livet?
Min dotter såklart!

I arbetslivet?
Jag ser min arbetsplats som mitt vardagsrum där jag vill att alla mina gäster ska känna sig hemma och sedda – och det är jag väldigt stolt över!

Berätta om något viktigt du tagit med dig i livet från en kvinna.
Jag hade en speciell relation med min mamma, hon var 18 år när jag föddes och gick bort när jag var 16 år. Men något som hon alltid sa var ”Tro på dig själv och jobba hårt om du vill ha något!” Det kan låta lite barskt, men det har lärt mig att jobba för det jag vill ha.

Om du var en kvinnlig tecknad figur, vem skulle du vara då?
Jag frågade min bror som svarade: ”Du är Prinsessan Tiana från Prinsessan och Grodan. Hon jobbar hårt, kämpar för familjen och vill uppnå sina drömmar”. Det var fint sagt.

Om du inte jobbade på krogen, vad skulle du göra då?
Jag hade gärna jobbat med barn i utsatta områden och i utsatta situationer.

Vilka tre livsråd skulle du ge din dotter och andra unga kvinnor?
Våga drömma och tro på dig själv.
Utbildning är frihet.
Inget kommer gratis – vill man ha något så får man jobba för det.
Var dig själv, du är bra precis som du är!

Det blev visst 4!

Tack Gail – vi älskar dig!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Skärmavbild 2024-06-12 kl. 00.02.37
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.