Vår take på lov i Stockholm

Sportlovet är runt hörnet. Har du inga storslagna planer för Verbier, Zanzibar eller Chamonix? Ta det lugnt – vi gör det så härligt vi bara kan här i stan.

Flera av våra restauranger har tagit fram erbjudanden som får oss att känna lite semester-feeling – oavsett om du spenderar veckan med kids och behöver någon familjeorienterad aktivitet, eller om du helst skulle stå på en afterski med vännerna någonstans.

Vi ses på After Sport!

After Sport – Ricordi

Snurra runt på Kungsträdgårdens isbana som Anna, Elsa och Olaf i Frozen. Därefter är det dags att vila trötta fötter och fukta torra strupar på Ricordi.

Under hela veckan serverar vi riktigt grymma romerska pizzor till kids för 95 kr.

För vuxna har vi aperitivo hela veckan! Från kl. 14.00 har vi extra tilltalande priser på Aperol Spritz, Negroni Spagliato, Prosecco och alkoholfritt.

Självklart bjuder vi på några aptitretande små munsbitar, precis som i Italien.

After Sport – Pas d’Art

Struntar du helt i sportlov men njuter lite i smyg av att alla kollegor med familjer håller sig borta från kontoret? Perfekt, då har vi något för dig! Pas d’Art har satt ihop en flight om tre härliga cocktails som kombineras med tre snacks.

Först blir det en Brioche-marinerad vodka med ostron och caviar.

Andra serveringen är en blommig och het drink tillsammans med Petit Choux fylld med tonfisktartar.

Den sista flighten: är en cocktail med gin på druvor och inkokt päron-shrub som serveras med Poires et maïs – cornflakesglass med kanderat päronlöv.

Alla tre flighter serveras för 549 kr. Ni hör ju – bättre än på vilken lyxig skidort som helst.

After Sport – Villa Godthem

Gå på tipspromenad på Skansen eller åk sagotåget på Junibacken och kom sedan till Villan och fyll på med energi. Under hela veckan bjuder vi alla kids under 12 år på hemgjorda plättar med sylt och grädde i sällskap av fullbetalande vuxen.

För frusna vuxna serverar vi ”Lumumba”, varm choklad med vispad grädde och en skvätt konjak för 150 kr.

After Sport – East

Ta en shoppingrunda på stan eller gå på ett dramatiserat lekäventyr på Hallwylska museet innan ni slår er ner på East. After Sport här innebär att alla kids under 12 år bjuds på Chicken Lemon i sällskap av fullbetalande vuxen.

Men mest av allt får ju festen ta sin plats på East. Därför serverar vi hotshots för 90 kr, kaffedrinkar för 120 kr och flera alkoholfria alternativ till våra gäster under hela veckan!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.