Jobba på Ricordi

Ricordi är vår nya restaurang på Kungsträdgårdsgatan 18 som öppnade i maj 2021! Här kommer generationer av stockholmare kunna skapa minnen framöver.

RICORDI heter restaurangen – vilket betyder just minnen eller ”minns du”. Minnen av mat, människor, konversationer och allt man upplever i gott sällskap.

Nu söker vi teamet som tillsammans med oss ska skapa minnen till våra gäster och vänner. Vi är svaga för unika och spännande personligheter – och vill att just du ska få vara dig själv. Inom Brasseriegruppen hyllar vi olikheter, det brokiga och det originella.

För oss är det viktigt att vi alla är en familj, att vi bryr oss om varandra och våra gäster.

Just nu söker vi!

Pizzaiolo

Vi söker en pizzaiolo med mycket vilja och passion! Du älskar att göra fantastiska pizzor och att jobba i ett restaurangkök. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag. Har du kunskaper inom italiensk matlagning är det naturligtvis meriterande.

Maila kort ansökan och CV till:
jobb@ricordi.se

 

Pastakock

Vill du jobba med färsk pasta som vi producerar dagligen? Du ska ha tidigare erfarenhet som kock och kunna arbeta självständigt och i lag. Har du kunskaper inom italiensk matlagning är det naturligtvis meriterande. Allra viktigast är mycket vilja och passion, samt att kunna jobba i ett högt tempo och aktivt delta i daglig utveckling av vårt team och vår produkt.

Maila kort ansökan och CV till:
jobb@ricordi.se

 

Kock

Är du en kock med mycket vilja och passion, som älskar att jobba i ett restaurangkök? Du ska kunna arbeta självständigt och i lag och erfarenhet från både varm- och kallköket är naturligtvis meriterande. Du ska trivas med att jobba i ett högt tempo och aktivt delta i daglig utveckling av team och av vår produkt.

Maila kort ansökan och CV till:
jobb@ricordi.se

 

Servitör/Servitris

Du har troligen några års erfarenhet inom restaurang, men vi lägger störst vikt vid din personlighet. Yrkesstolthet är oerhört viktigt och vi vill att du ska brinna för mat och möten med människor. Du är kunnig, korrekt, lyhörd, avslappnad och personlig. Vi tror att du är mellan 25 och 55 år.

Maila kort ansökan och CV till:
jobb@ricordi.se

 

Bartender

Du har ett antal års erfarenhet som bartender. Du har en känsla för smaker, gillar det klassiska. Du har ett genuint intresse för service och människor. Vi tror att du är mellan 25 och 45 år.

Maila kort ansökan och CV till:
jobb@ricordi.se

Läs fler artiklar

TS_800x600
Rulla till toppen

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.