nyar-2019

Fira in det nya året med Brasseriegruppen

Fantastiska nyårssupéer, välkyld champagne, bubbliga cocktails och skön feststämning! Snart firar vi in 2020 och bjuder in till nyårsmiddagar och extravaganta tillställningar på alla våra krogar.

Gott nytt år!

Fira nyår på East.

East – nyårsfest i Stureplans västra hörn

Tacka av det gamla året och fira in det nya i Stureplans västra hörn – på institutionen East. Här har festen fått ta plats i nära 30 år och vi gör inget undantag på nyårsafton! Vi serverar en asiatisk nyårssupé med bland annat sushi, lobster goi cuon, hjortytterfilé och förstås ett sött asiatiskt avslut bestående av friterade vårrullar fyllda med hallon, färskost och vit choklad. Vi avrundar sedan 2019 med riktigt bra musik, härliga människor och en bättre fest.

Fira nyår på ​PAS D’ART.

Pas d’Art – internationell nyårskänsla

I början av december skrevs historia på Biblioteksgatan då dörrarna till Pas d’Art slogs upp – och nu ser vi fram emot första nyårsafton! Räkna med ett extraordinärt firande i en internationell och kosmopolitisk miljö. Under dagen serveras lunchmenyn som kompletterats med några unika nyårsrätter och på kvällen erbjuds Michael Spiridons nyårssupé i två sittningar. Här bjuds du med på en kulinarisk matupplevelse i flera serveringar som alla serveras tillsammans med noga utvald dryck. Under hela dagen och kvällen är baren öppen för spontant mingel, champagne, bubbliga nyårscocktails och storslagen feststämning!

Fira nyår på TRATTORIAN.

Trattorian – nyår invid Riddarfjärden

På Trattorian är nyårsfirandet familjärt, livligt, färgstarkt och glatt! Vi bjuder in till ett italienskt matäventyr med en nyårssupé bestående av både primo, secondi, dolci och förstås väl valda viner från Italiens bästa regioner. Skåla in det nya året, se fyrverkerierna över Riddarfjärden och gå vidare in till Orangeriet för en riktig festlig inledning på det nya året!

Fira nyår på ORANGERIET.

Orangeriet – inled nyårsfirandet redan vid lunch

Orangeriets nyårsfirande börjar redan kl. 11.30 på nyårsafton. Ta med vännerna för champagnelunch eller samlas upp för mingel och några eftermiddagscocktails innan ni ska vidare på nyårsmiddag. Framåt kvällen stiger pulsen, vår DJ drar upp nyårsstämningen med skön musik och Orangeriet fylls på med gäster redo för en av årets största festnätter. Under hela nyårsafton serveras full meny. På Orangeriet gäller drop in som vanligt, men däremot välkomnar Trattorian alla gäster som vill säkra ett bord för middag – för att sedan fortsätta festen på Orangeriet.

Fira nyår på ​Prinsen.

Prinsen – nyår på älskad kulturkrog

Fira nyår i Prinsen tjusiga sekelskiftesmiljö med högt i tak, vackra träpaneler och konstfyllda väggar. Här serveras en nyårsmeny bestående av hummersoppa, följt av tournedos med anklever och potatisterrine eller torskrygg med mandelpotatispuré och tryffel. Supén avslutas med bakad mörk chokladpudding, romskum och hjortron och självklart har Prinsens sommelier satt samman dryckespaket med väl valda viner. Fira in 2020 i en klassisk atmosfär där ett drygt sekels historia sitter i väggarna.

Fira nyår på ZINK.

Gastrotek Zink – nyår med kvarterskrogs-stämning

På Stockholms nya kvarterskrog Gastrotek Zink inleds nyårsfirandet vid lunch. Med bästa läget på Grev Turegatan passar det perfekt att samla ihop kompisgänget för nyårslunch och champagne eller smita in för en bubblig cocktail under eftermiddagstimmarna.

Köksmästare Joni Germond har satt ihop en nyårssupé bestående av jordärtskockssoppa, gratinerad hummer, grillad oxfilé Rossini med anklever och en avslutande dessert med grillad ananas och stjärnanisglass. Efter middagen blir det härligt stimmigt i baren, ädla bubblor poppas upp och vid midnatt skålar vi in 2020 mitt i Stockholms mest pulserande nöjesområde.

Fira nyår på Villa Godhem​.

Villa Godthem – klassiskt nyår på Djurgården

Fira in 2020 på idylliska Djurgården, men med storstadens puls bokstavligen runt hörnet. På Villa Godthem har kökschef Antonio Molina satt samman en nyårsmeny som inleds med kanapéer och som fortsätter med hjortcarpaccio, för att därefter följa av en nyårsplanka med grillad oxfilé, tryffelbearnaise och pommes duchesse. Middagen avslutas med saffransparfait med hjortron innan tolvslaget firas storslaget i den unika grosshandlarvillan i en av Stockholms vackraste miljöer.

Fira nyår på IL TEMPO.

Il Tempo – romantiskt och mysigt

Fira nyår tillsammans med nära och kära i en mysig och omfamnande miljö, med mycket hjärta. På Il Tempo har vi satt samman en nyårssupé bestående av tartar di tonno, hummerravioli, flera olika val av secondi och ett härligt dolci-avslut med Pannacotta Pina Colada.

Beställ dryck från Il Tempos imponerande vinsamling och skåla in 2020 i välkylda bubblor på en av Södermalms charmigaste krogar.

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Nu har vi släppt årets julbord! Boka i god tid, de bästa dagarna och tiderna bokas snabbt upp!

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.