Wenngarn – en del av Brasseriegruppens familj

Wenngarn är ett fantastiskt litet samhälle ett par kilometer norr om Sigtuna.

Här förvaltar och driver Brasseriegruppen ett fastighetsbestånd sedan några år tillbaka. Att ta vara på gamla byggnader och utveckla områden som har potential är något som ligger oss varmt om hjärtat – speciellt om det finns verksamheter kopplade till besöksnäringen.

På Wenngarn har vi tillsammans med våra hyresgäster utvecklat ett glassmakeri i världsklass, ett fantastiskt bageri, en italiensk restaurang, padel-banor och äventyrsgolf.

Det senaste tillskottet i vårt fastighetsbestånd är sagolika Wenngarns Slott, som har en 1000-årig historia som omfattar en ocean av otroliga händelser. Tillsammans med våra hyresgäster Björn och Billy kommer vi fortsätta utveckla slottet som destination, där möjligheterna är obegränsade. Konserter, fester, julbord, bröllop, företagsevents, hotelldel och mycket mer.

Först ut är en stämningsfull julmarknad som har premiär den 2 december och fortsätter varje helg fram till jul. Vi hoppas att få möta många av våra restauranggäster från stan på Wenngarn.

Inom kort kommer ni som har laddat ner vår app får er rabatt även hos våra hyresgäster på Wenngarn, mer info kommer i början av nästa år.

Varmt välkomna till Wenngarn – ca 45 min med bil från Stockholm.

Filip & Daniel Guven


Dela denna sida

Läs fler artiklar

Skärmavbild 2024-06-12 kl. 00.02.37
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.