Viltveckor på Villa Godthem

Mellan den 5 och 31 oktober har vi viltveckor på Villa Godthem.

Köksmästare Antonio Melina har satt ihop en fyrarättersmeny bestående av bland annat jordärtkockssoppa med halstrad ren och akvavitkräm, smörstekt fasanbröst med anklever, grillad kronhjort med kantareller och citruskokt äpple med äppelsorbet, ingefära och mandel som dessert.

Självklart har vi tagit fram ett passande dryckespaket till för den optimala middagsupplevelsen.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.