Viktig information för dig som är gäst på våra restauranger

Vi skriver detta meddelande till dig i dessa extraordinära tider för att informera om att vi gör allt vi kan för att du som gäst ska känna dig trygg att besöka våra restauranger.

Våra gäster och medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill informera om de försiktighetsåtgärder som vi aktivt vidtar för att bevara våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande.

Vi i ledningen för Brasseriegruppen träffas dagligen för att utvärdera förhållandena och fatta nödvändiga beslut för att skydda allas hälsa. Att upprätthålla våra redan högt ställda krav på hygien, hälsa och säkerhet räcker inte längre och vi har lagt till ytterligare steg för att säkerställa säkerheten för våra medarbetare och gäster.

 

  1. Obligatoriska sanitetsinsatser i restaurangutrymmet sker löpande under dagen.
  2. Vi förstärker alla våra hälso- och säkerhetskontroller.
  3. Vi fortsätter att övervaka vad Folkhälsomyndigheten, WHO och MSBs riktlinjer för att säkerställa att vi har en så säker miljö som det bara går i dessa tider.

 

Vi inom Brasseriegruppen är stolta över våra restauranger, våra medarbetare och gäster. Vi kommer att vidta de åtgärder som krävs för att alla ska känna sig säkra att besöka oss. Tack för ditt fortsatta stöd. Vi förblir tillgängliga för att svara på alla eventuella frågor eller behov du kan ha under dessa utmanande tider.

Vi önskar alla en bra dag och att ni håller er friska!

Vänligen,
Brasseriegruppens ledning

Dela denna sida

Läs fler artiklar

image00001
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.