Vi håller krogarna öppna

Våra krogar har varit platser där människor mötts i flera generationer. Runt borden har spännande samtalsämnen diskuterats, familjehemligheter avslöjats, affärsavtal slutit och kärlek uppstått.

Det är en speciell och fantastisk känsla att få vara en del av människors liv på detta vis. Just nu är det speciella tider, alla befinner vi oss någonstans ingen kunde förutspå för några veckor sedan. Och det kommer gå över, ljusare tider kommer, men ingen vet riktigt när.

Vi vill att ni ska veta att vi gör allt vi kan för att våra restauranger ska fortsätta vara platser för människor att mötas på. Alla våra restauranger fortsätter ha öppet, vissa med lite justerade öppettider, någon med lite förändrad meny eller aningen färre i personalstyrkan. Tillsammans klarar vi det här! Vi välkomnar alla våra fantastiska gäster, som är friska och krya, att komma ut och njuta av ett glas i baren, en middag eller bara ett samtal med någon av oss!

Vi har som ni säkert vet speciella take away-menyer på alla restaurangerna, där vi ger minst 20% rabatt.

Stort tack till alla våra gäster, stammisar, vänner, medarbetare och familj som stöttar oss i detta! Tillsammans håller vi modet uppe! Vi ses på krogarna!

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.