Vårigt på Trattorians nya meny

Tisdagen 23 mars byter Jovis och hans köksteam meny på Trattorian och vi ser tydliga vårtecken såsom sparris, ramslök, jordgubbar och rabarber. Här finns både en uppdatering av klassiska Trattorian-rätter och några helt nya rätter.

Missa inte ”Bonanza di asparagi” – grön och vit sparris, confiterad vitlök, krispig focaccia och inkokt schalottenlök eller ”Marinata di tonno” – marinerad tonfisk, prima ricotta, citronconfit, olivolja och pistage.

På dessertlistan hittar vi nya favoriter som ”Meringa” – italiensk maräng, limoncello-marinerade jordgubbar, citronsorbet och verbena och ”Sgroppino rosso” – röd grapefruktsorbet, Aperol och prosecco.

Även på drinklistan ser vi en tydlig fokus på våren med lite mer färg och fräschare smaker – som alltid med fokus på citrus. Några av smakerna vi hittar på nya drinklistan är viol, jordgubbar, hallon och rabarber. Självklart finns våra mest populära cocktails kvar på menyn.

Orangeriets uteservering är nu öppen och inom kort kan vi berätta mer om vår systerkrog Pontonen och vad som händer där i sommar.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

MNO_7589-c
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.