Valentines Day

Singel, gift, nykär eller heart-broken? Det har absolut ingen betydelse när vi på söndag firar Valentines Day med det bästa vi vet: en krogupplevelse tillsammans med någon vi gillar.

Il Tempo är det mysigt och romantiskt, på East har vi satt ihop en asiatisk Valentines-meny helgen till ära och på Zink är det som alltid härlig stämning i Östermalms mysigaste vardagsrum.

Ta en snöig promenad runt Djurgården innan ni besöker Villa Godthem för Afternoon Tea eller en unik trerättersmeny som kökschef Antonio Molina tagit fram.

Prinsen är det som alltid trevligt att äta något gott och känna stämningen i en klassisk atmosfär. Slink in på Pas d’Art och dela på några hour d’oeuvres och en flaska champagne.

På Norr Mälarstrand är stämningen härlig när Trattorian bjuder in till italienska matäventyr vid de runda borden och Orangeriet skakar cocktails och poppar bubbel.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.