Tillbaka till rutiner – med guldkant

Ledighet i all ära, men nu är det dags för vardag igen!

Oavsett om du planerar att spendera mindre pengar eller kanske äta nyttigare nu under en tid, så säger vi som vi alltid sagt: Hos oss pågår det härliga livet sju dagar i veckan! Även under januari behöver vi en aning guldkant på tillvaron. Vad sägs om en mysig tisdagsmiddag på Prinsen, brunch på Pas d’Art eller kanske söndagslasagne på Il Tempo?

Denna vecka är luncherna tillbaka på alla krogarna också. Ett avbrott från kontoret mitt på dagen kan vara en bra idé för lite dagsljus och god mat med kollegorna.

Du har inte missat vår app? När du laddar ner appen och registrerar dig blir du direkt silvermedlem – och får 5% på matnotan på nära 10 restauranger. Dina vänner är våra vänner – så därför gäller rabatten för dig och en vän! Om du dessutom väljer att betala via appen så får du cashback, vilken du kan använda som betalning för dina krogbesök.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

image00001
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.