Ta med en krogklassiker hem

Föredrar du att stanna hemma, men vill bli servad och slippa spendera all tid i köket? Här har vi sammanställt alla möjligheter du har att njuta av en krogklassiker hemma!

Viktigt att veta: våra restauranger håller fortsatt öppet och vi välkomnar alla gäster som är friska och krya att njuta av god mat och dryck på våra krogar. 

TA HEM GASTROTEK ZINK

Zink-kassen
Zinks helgkasse innehåller en 3-rättersmeny för 395 kr/person.
Middagen är nästan helt färdiglagad, de allra sista stegen gör du enkelt och smidigt hemma i ditt kök. Se meny och beställ.

Take away
På Zink har vi valt ut några av våra rätter som passar perfekt för take away. Vår klassiska lasagne, Salad Tagliata och burgare är några av rätterna du kan njuta av hemma. Se take away-menyn på gastrotekzink.se och slå gärna en signal och förbeställ din mat på 08-684 238 01.

TA HEM EAST

Familjesushi
Vår bästa deal – 40 bitar sushi för 580 kr.

Take away
Ta med dig Easts asiatiska kök hem. Hela Easts meny går att beställa som take away. Slå oss en signal på 08-611 49 59 och beställ innan du kommer förbi och hämtar. Eller låt Uber Eats eller Foodora leverera till dig.

TA HEM PRINSEN

Prinsen-kassen
Beställ Prinsen-kassen – en klassisk 3-rättersmeny för 350 kr/person.
Middagen är nästan helt färdiglagad, de allra sista stegen gör du enkelt och smidigt hemma i ditt kök. Se meny och beställ.

Visthusboden
I Prinsens visthusbod kan du köpa med dig några av våra mest älskade juldelikatesser, kallt över disk. Skagenröra, sillar, köttbullar och tryfflar.

Take away
Slutligen har vi på Prinsen valt ut några av våra populäraste rätter såsom hemtrillade köttbullar, Wallenbergare och Biff Rydberg som du kan ta med dig hem – se take out-menyn på restaurangprinsen.se.

TA HEM IL TEMPO

Take away
Ta med Il Tempos underbara italienska mat hem – nu till fantastiska take away-priser! Antipasti, vedugnsbakade pizzor, pastor och mycket annat gott finns på take away-menyn. Se take-away-menyn på iltempo.se och förbeställ på 08-684 23 830.

Slow food
Vill du hellre värma din mat själv när det passar dig? I så fall har vi gjort en fantastisk lasagne med slow food-bakad oxragu på vin, fond, lök och örter – varvas med bechamel, parmesan och mozzarella. Lasagnen kostar 99 kr per person.

TA HEM TRATTORIAN

Pizzerian
Trattorian har blivit PIZZERIAN! En lokal pizzeria på Kungsholmen som serverar grym pizza, gjord på fantastiska råvaror – men till ett ovanligt bra pris för den här typen av pizza. 115 kr per pizza om du hämtar hos oss! Ring oss på klassiskt pizzeria-vis på 08-684 238 71, beställ din pizza och hämta hos oss efter en kvart, det är lätt att stanna med bilen utanför.

Cookalong
Köp med dig Trattorians hemlagade pasta med veckans tillbehör. Du säger hur många portioner du vill ha, vi packar den och du hämtar upp en tid som passar dig! Priset är alltid 95 kr per person och veckans meny hittar du HÄR.

Ring oss på 08-68423871 eller maila till [email protected]

Trattorians Julbox!
Köp med din jullunch hem eller till kontoret! Julboxen kostar 300 kr per person. Boka senast 24 h innan du vill hämta den eller få den budad (extra kostnad tillkommer). Ring oss på 08-684 238 71 eller maila: [email protected]

TA HEM VILLA GODTHEM

Take away för vardag och fest
Ta med dig Villan hem till dig – vi har take away för alla tillfällen.

Vi har valt ut några av Villans klassiker som du alltid kan beställa med dig hem. Dessutom har vi anpassat vårt julbord och satt samman en julbords-take away i fem akter som du kan äta tillsammans med dina allra närmsta i hemmets lugna vrå. Inför nyår har vår kökschef Antonio Molina satt ihop en nyåssupé med tre rätter där du enkelt slutför de allra sista stegen hemma hos dig.

TA HEM PAS D’ART

Take away
På Pas d’Art har vi valt ut några av våra mest uppskattade rätter som passar utmärkt att ta med hem. Se take away-menyn på pasdart.se och ring gärna och förbeställ innan du hämtar: 08 – 684 238 55.

Pas d’Art-kassen
Beställ Pas d’Art-kassen – en klassisk 3-rättersmeny för 395 kr/person. Middagen är nästan helt färdiglagad, de allra sista stegen gör du enkelt och smidigt hemma i ditt kök. Se meny och beställ!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

WhatsApp Image 2024-04-04 at 12.47.50
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.