Ta med en krogklassiker hem – take out från våra krogar

Lunch till kontoret, eller lunch levererad hem? Ändrade planer, krasslig eller längtar du bara efter en skön kväll där hemma? Lägg din tid på jobb, familj och vänner och slösa inte tid i köket. Vi lagar gärna mat till dig - våra krogar har take out, vissa på hela menyn, andra på några utvalda favoriter!

Viktigt att veta: våra restauranger håller fortsatt öppet och vi välkomnar alla gäster som är friska och krya att njuta av god mat och dryck på våra krogar. Vill du läsa hur vi agerar i dessa extraordinära tider så har vi samlat all information på brasseriegruppen.se för att du som gäst ska känna dig trygg att besöka våra restauranger.

ERBJUDANDE TAKE OUT/TAKE AWAY

Just nu har vi två erbjudanden på Take away på våra krogar!

1. 20% på hela notan
Hämta själv hos oss: 20% på restaurangens meny vid take out!
Se respektive hemsida för aktuell meny och ring och förbeställ.

2. Fri leverans med Foodora
Låt Foodora leverera till dig (gäller East, Trattorian, Villa Godthem och Il Tempo)
Just nu bjuder vi på leveransavgiften när du beställer med Foodora.
(Kan ej kombineras med 20%-rabatt).

EAST 

Ta med dig Easts asiatiska kök hem eller till kontoret! Hela Easts meny går att beställa som take away. Slå oss en signal på 08-611 49 59 och beställ innan du kommer förbi och hämtar. Eller låt Uber Eats eller Foodora leverera till dig.

PRINSEN

På Prinsen har vi valt ut några av våra mest älskade rätter såsom hemtrillade köttbullar, Wallenbergare och Biff Rydberg som du kan ta med dig hem eller till kontoret. Se take out-menyn på restaurangprinsen.se och ring gärna och förbeställ innan du hämtar: 08-611 13 31.

GASTROTEK ZINK

På Zink har vi valt ut några av våra rätter som passar perfekt för tale away. Vår klassiska lasagne, Salad Tagliata, burgare och Vitello al Limone är några av rätterna du kan njuta av hemma eller på kontoret. Se take away-menyn på gastrotekzink.se och slå gärna en signal och förbeställ din mat på 08-684 238 01.

PAS D’ART

På Pas d’Art har vi valt ut några av våra mest uppskattade rätter såsom räkcocktail, spagetti “ragout de boeuf” och halstrad Skrei-torsk som passar utmärkt att ta med hem eller till kontoret. Se take away-menyn på pasdart.se och ring gärna och förbeställ innan du hämtar: 08 – 684 238 55.

IL TEMPO

Ta med Il Tempos underbara italienska mat hem eller till kontoret. Antipasti, vedugnsbakade pizzor, pappardelle salsa ragu och mycket annat gott finns på take away-menyn. Se take-away-menyn på iltempo.se och förbeställ på  08-684 23 830 eller låt Foodora leverera till dig!

TRATTORIAN
På Trattorian har vi valt ut några favoriter såsom spaghetti Gamberi, Insalata di tonno, vedugnsbakade pizzor och en hel del annat från den italienska menyn, som Foodora kan leverera direkt hem till dig eller till kontoret.
VILLA GODTHEM

Njut av Villa Godthems klassiska matlagningskonst precis där du önskar! Kalixlöjroms-toast, sillbricka, hemrullade köttbullar och bräserad oxkind är bara några av rätterna som Foodora kan leverera dit du önskar!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

image00001
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.