Supporta dina favoritkrogar!

Restaurangbranschen genomgår just nu den kanske största krisen någonsin. Nästan alla restauranger är öppna – och varje enskilt besök, av friska och krya gäster, betyder just nu allt för vår bransch. Men det finns också en hel del kärlek att ge – även under isolering hemma i soffan. Här har vi sammanställt fyra punkter.
SKRIV EN RECENSION

Dela en restaurangupplevelse som du tyckte om genom att skriva en recension, gärna på TripAdvisor, Facebook, Google eller sociala medier. Detta är inte bara till hjälp för andra gäster att hitta nya favoritkrogar, det ger också en otrolig kärleks-boost till alla kroganställda som just nu gör allt för att ge de gäster som besöker restaurangerna en upplevelse utöver det vanliga.

 

SKRIV UPP DIG FÖR NYHETSBREV

Signa upp dig för dina favoritrestaurangers och koncerners nyhetsbrev. Det är här erbjudanden, events, ny-öppningar och andra happenings ofta kommuniceras först. Att få fler mottagare av kommunikationen betyder jättemycket för branschen just nu.

 

VAR AKTIV PÅ SOCIALA MEDIER

Följ dina favoritkrogar på sociala medier. Gilla, dela och kommentera. Detta ger engagemang och gör det lättare för restaurangerna att nå ut med sitt budskap. Kanske har du fotat en härlig bild från ditt senaste restaurangbesök, men glömt att posta den? Gör det nu! Tagga och sprid lite kärlek.

 

TÄNK ETT EXTRA VARV INNAN DU AVBOKAR

Tänk lite extra innan du avbokar. Är ni helt friska och krya betyder vartenda litet besök otroligt mycket för branschen just nu. Vill du ändå stanna hemma – beställ take away. I stort sett alla restauranger har take out-menyer och ofta med hemleverans.

 

Tack alla gäster för att ni supportar vår bransch just nu! <3

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Skärmavbild 2024-06-12 kl. 00.02.37
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.