Sommarmiddag på Pontonen

Från The Hamptons - tillbaka till Norr Mälarstrand – förra veckan öppnade vi Pontonen för säsongen.

Menyn är framtagen av kökschef Johan Ekelund som skapat rätter utifrån vad han själv skulle vilja äta. Bland rätterna återfinns bland annat potatisgalette med löjrom, grillad vårkyckling, glödbakade betor och en självklar hallontartlett.

”Med vårt läge, nästintill omringade av vatten, med sol från morgon till kväll och med den vackra Stockholmssilhuetten i förgrunden känns det helt självklart att visa upp det bästa av vad Sverige har att erbjuda i matväg under sommarmånaderna”, säger driftchef Johan Ringkrans.

 

Kul att bland annat Gourmet kikade förbi och gillade det vi gör – tack!

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.