Gastrotek Zink

Grillen i centrum och hjärtat i matglädjen.

Gastrotek Zink

En levande kvarterskrog mitt i city

Gastrotek Zink är en levande kvarterskrog med hjärtat i matglädjen och gemenskapen runt bordet. Här är du lika välkommen för frukost innan jobbet, något snabbt och enkelt i baren en tisdag, som en stökig lördagsmiddag eller en bubblig drink inpå småtimmarna. Råvarorna, maten och drycken är kärnan – men det är samtalen kring borden, sorlet i baren och gemenskapen vi lever för. Grillen är kökets hjärta och menyns inspiration har hämtats från Baskien i Spanien, Toscanas böljande kullar, Provence matkultur och kusterna vid San Fransisco. Vi krånglar inte till det, låter råvarorna tala för sig själva och uppdaterar menyn efter säsong, tillgång och humör. Här serveras mycket grönt, köttet kommer i största möjliga mån från svenska köttbönder, vi hängmörar själva och handplockar charkuterierna från utvalda gårdar i Spanien, Italien och Frankrike.

gastrotek zink

Vi låter råvarorna tala för sig själva

gastrotek zink

SENASTE INLÄGGEN

Gastrotek Zink

Grillen i centrum och hjärtat i matglädjen.

Gastrotek Zink

En levande kvarterskrog mitt i city

Gastrotek Zink är en levande kvarterskrog med hjärtat i matglädjen och
gemenskapen runt bordet. Här är du lika välkommen för frukost innan jobbet, något
snabbt och enkelt i baren en tisdag, som en stökig lördagsmiddag eller en bubblig drink inpå småtimmarna. Råvarorna, maten och drycken är kärnan – men det är
samtalen kring borden, sorlet i baren och gemenskapen vi lever för. Grillen är kökets hjärta och menyns inspiration har hämtats från Baskien i Spanien, Toscanas böljande kullar, Provence matkultur och kusterna vid San Fransisco. Vi krånglar inte till det, låter råvarorna tala för sig själva och uppdaterar menyn efter säsong, tillgång och humör. Här serveras mycket grönt, köttet kommer i största möjliga mån från svenska köttbönder, vi hängmörar själva och handplockar charkuterierna från utvalda gårdar i Spanien, Italien och Frankrike.

GASTROTEK ZINK

Vi låter råvarorna tala för sig själva

GASTROTEK ZINK

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.