Premiär för Orangeriets uteservering!

I helgen smygöppnade vi Orangeriets uteservering och stämningen var minst sagt på topp när Kungsholmsbor och andra stockholmare intog bästa solläget på Norr Mälarstrand med fantastisk utsikt över den glittrande Riddarfjärden!

Vi bad Johan Ringkrans, driftschef för Trattorian, Orangeriet & Pontonen, att berätta lite om våren och sommaren på Orangeriet!

Hej Johan! Berätta vad äter och dricker vi på Orangeriet i sommar.
Vi alla har nog längtat extra mycket efter att öppna uteserveringen just i år och nu är den på plats! Baren är flyttad, cocktaillistan är ny och man kommer kunna känna citrus och italienska sommar-influenser! Dessutom satsar vi en hel del på bubbliga Prosecco-drinkar såsom Bellini och annat gott. Mot vattnet kommer vi ha mer matsal med bordsservering och maten känner man igen: vedugnsbakade pizzor, antipasti, sallader, hemlagad pasta och en hel del annat. Som vanligt tar vi ingen bordsbokning på Orangeriet utan det är first come – first served.

Hur vädersäkrar ni? Man vet ju aldrig med svenskt väder ändå….
Värmare och filtar är förstås på plats. Årets uteservering går dessutom att stänga helt, så även dagar med sämre väder kommer vara mysiga på Norr Mälarstrand!

Berätta mer, händer det nåt speciellt?
Under våren och sommaren kommer vi ha många kul events. Vi kommer hitta på somriga samarbeten med Aperol och andra härliga italienska varumärken. Håll koll på våra sociala medier för senaste uppdateringarna.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

MNO_7943-c
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.