Midsommaren 2022 i Stockholm

Denna vecka händer det mycket på Villa Godthem, så vi promenerade ut till Djurgården och ställde tre snabba frågor till Fredrik Britz som är restaurangchef.

Hej Fredrik! Första dagen på en intensiv vecka, berätta, vad händer på Villan?
Tillsammans med Pepsi Max har vi bjudit in Kaliffa till vår Trädgård på onsdag! Vi kommer ha flera barer med speciellt framtagna drinkar och självklart serverar vi full meny. DJ Kristina Gern spelar redan från kl. 17 och sedan kliver Kaliffa på vid 19-tiden. När han är klar blir det DJ-spelning igen fram till 22.

Det sägs bli full fart på Djurgården generellt på onsdag?
Det kommer bli en riktigt grym kväll på Djurgården, då Zara Larsson är på Grönan och Kaliffa hos oss. Kom förbi på en drink före eller efter Zara-spelningen om ni ska dit!

Och på fredag är det midsommar. Om man inte orkar fixa midsommarmaten, vad gör man då?
Då beställer man midsommar-to-go från oss! Vi har valt ut våra absoluta favoriter från midsommarbordet: ett urval av sillar, lax, vår populära Skagenröra och självklart köttbullar, Jansson, revbensspjäll, svenska jordgubbar och vaniljpannacotta. Så alla ni som firar midsommar i stan eller i skärgården, gör det smidigt för er och beställ från oss, senast onsdag kl. 15, så slipper ni tänka på de bestyren!

Dela denna sida

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.