Mellandagsrundan – maximera din tid på stan

Snart dags för alla mellandagsreor. För att du inte ska tappa bort dig helt i trängseln på stan har vi satt samman ett litet förslag på mellandagsrunda som hjälper dig att behålla närvaron!

Inled med frukost på Zink – en bra grund är allt för att behålla lugnet vid mellandagsreor. Gå därefter tio steg till vår granne Altromondo Yoga och ta ett meditationspass. Nu är du redo för shopping! Börja på Filippa K här på Grev Turegatan och ta vägen genom Sturegallerians små butiker.

Hög tid för lunch! Gå över gatan och in på East för en värmande Tom kha gai, en av Easts riktiga klassiker. Nu ligger hela Bibliotekstan framför dig med & Other Stories, Totêm, Axel Arigato, Byredo och alla andra härliga butiker inom räckhåll.

Nu är det dags för shoppingstop och en eftermiddagscocktail på Pas d’Art. Här är det härligt att sitta i baren, dela på några smårätter och testa sig genom drinklistan, så risken finns att du blir kvar en stund. Här någonstans inser du nog att dagens shoppingtur är klar.

Vi rekommenderar istället att surfa in på SAS och se om de har något mellandagserbjudande. 48 timmar i Berlin sägs vara riktigt kul.

Happy shopping!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Skärmavbild 2024-06-12 kl. 00.02.37
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.