Vecka 30

Pas d’Art

BOULETTES DE VIANDE MAISON
Provencalska köttbullar med vitlöksfrästa bönor, crudite sallad med råhyvlade champinjoner och smörgåskrasse

SOUPE AU POISON
Pas d*arts fisksoppa med lax, torsk, tonfisk, musslor, färskpotatis och krutonger

SALADE AU BURRATA
Burrata sallad med tomat, melon, råmarinerad broccoli, basilika, vitlöksbröd

Ricordi

PRANZO
Krispig kycklinglårfile med peperoncinidressing, sotad broccoli och parmesan

Prinsen

Prinsen byter sin plat du jour dagligen, se deras tavla på plats eller ring oss på
08-684 23 811 för information om aktuell meny.

Orangeriet

East

”East Chapche Chicken”
Stekta Koreanska Nudlar med strimlad kyckling och grönsaker. Pepprig Soja sås och Seasamfrön

”Nam Tok Beef Salad”
Thai sallad med strimlad flankstek, rostat ris, koriander, mynta och chili. Lime Juice och Nam Plaa.

”Crispy Salmon poke bowl”
East poke bowl med friterade lax och soja dressing.

Gastrotek Zink

Kött
Grillad fläskkarré, potatispuré, bönor, rödvinssås

Fisk
Bouillabaisse, saffranaioli, kokt potatis

Vegetariskt
Rostad blomkål, tahinidressing, sallad med granatäpple, friterad svartkål

Villa Godthem

Måndag
Stekt kyckling med stuvad spetskål, rödvinssås och stekt potatis

Tisdag
Burratasallad

Onsdag
Kalv Wallenbergare med ärtor, brynt smör, lingon och potatismos

Torsdag
Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis

Fredag
Grillad lax med hummersås och kokt potatis

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.