Krogliv och inspiration via våra gästers ögon

Få saker inspirerar oss så mycket som när våra gäster porträtterar sina krogupplevelser. Vi får följa med på mat- och dryckesupplevelser, förälskelser, tjejmiddagar, dejter, barrundor, gemenskapen kring borden, after works och familjehögtider. Fortsätt inspirera oss och dela era upplevelser med oss! Tagga gärna #brasseriegruppen.
Visa det här inlägget på Instagram

Welcome 2020 🤎✨

Ett inlägg delat av Sara Björklund (@sarabjorklund) 1 Jan 2020 kl. 10:15 PST

Visa det här inlägget på Instagram

Cheers mates

Ett inlägg delat av Hanna Sabina (@hannaallerborg) 3 Jan 2020 kl. 1:50 PST

Visa det här inlägget på Instagram

A date with my date 🍴♥️ Vi har inte haft många stunder utanför hemmet bara vi två sedan vi fick barn, tror nästan att dem kan räknas på en hand. Att acceptera och inte önska att det vore annorlunda tills dess då vi tar tid tillsammans för givet igen är nyckeln för oss. Hur gör vi för att hålla förhållandet vid liv och att fortsätta bli mer förälskade i varandra trots att vi ibland existerar i olika världar? För så är det. God knows att jag inte är någon relationsguru! Men efter en del erfarenhet och några samtal hos en familjerådgivare när vi INTE KUNDE kommunicera har jag ändå liiiite koll, iallafall på vårt förhållande 😅 Jag tror på att ”fight for each other together” - att vara ett team i allt och inte låta någon eller något bryta tilliten och bandet sinsemellan. Att i dem tuffa stunderna och dem glada stunderna se varandra och lyssna. Att våga utmana varandra till att utvecklas som personer och som partner. Att allt inte kan ske samtidigt eller på lika villkor jämt men att inte hålla det emot varandra. Att ha överseende, tålamod och förståelse för den andres behov, önskningar & viljor. Att göra, rimliga, uppoffringar och kompromisser, att ge rum för att känna, tycka och vara. Kommunikation - uttjatat och SÅ viktigt! Att bråka schysst, även när man inte ens vill höra den andres ord (min svåraste gren, jag hör ingenting när jag blir arg). Att inte tävla mot varandra och värdera antalet sovtimmar eller blöjbyten till den högsta valutan i världen (okej, det här är också svårt....). Att inse att det inte är en debatt som ska vinnas utan målet är att den andre ska förstå eller kanske bara visa förståelse. Passion och attraktion måste få plats varje dag! Även om det är ytterst pyttepyttelite vissa dagar men det är bättre än ingenting. Glöm inte att pussas hej & hej då, glöm inte att säga att ni älskar varandra & glöm inte att säga hur snygg din partner är. Finns inte barnvakter - dejta på hemmaplan! Hårt jobb, ja det är det. För en relation är organisk och måste få omsorg och omvårdnad hela tiden, ibland mer och ibland mindre. Men jobbet och investeringen mäter sig inte mot belöningen. Min livsinvestering som förhoppningsvis ger frukt livet ut ♥️

Ett inlägg delat av Andrea Barsk (@andreabarsk) 4 Jan 2020 kl. 12:00 PST

Visa det här inlägget på Instagram

🤤🤤🤤

Ett inlägg delat av Mikaela Ygdevik Burman (@urblekt) 26 Nov 2019 kl. 8:56 PST

Fortsätt inspirera oss och dela era upplevelser med oss! Tagga gärna #brasseriegruppen.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.