Just nu på Pas d’Art

Hela september har varit helt fantastiskt på Pas d’Art – vilken otrolig ambiance! Stimmiga härliga frukostar, uppsluppna luncher, AW:s och dinner parties. Vi älskar att se våra gäster runt borden – vi ses i veckan!

Ät frukost
Ta vägen förbi Biblioteksgatan för en snabb dubbel espresso och en croissant på vägen till kontoret eller ta första morgonmötet här på plats. Menyn är förstås klassisk fransk med en mängd härliga frukosträtter såsom omeletter, levain med krossad avokado och chili, fruktsallad, yoghurt med granola, belgiska krispiga våfflor, juicer och riktigt gott kaffe. Frukost serveras varje vardag från kl. 08.

 

Luncha
Vid 11 övergår frukost-stimmet till lunch, och det finns nog knappast någon annan plats man hellre vill äta sin lunch på än i Pas d’Arts vackra miljö. Den inre matsalen passar perfekt för att ta affärsmöten som behöver lite mer avskildhet och den främre delen är en härlig plats för en uppsluppen lunch med kollegorna.

Se lunchmenyn här

 

Dinner Party
Vi fortsätter succén med dinner parties och till kommande helg har vi bjudit in David Hesser på fredagen och Gustaf Helleday på lördagen. Borden reserveras snabbt, så boka ditt bord nu direkt om du är sugen på en festmiddag i helgen.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Sebi-Tuchilus
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.