Juldagen i Stockholm

Juldagen – julhelgens främsta festdag och vi har sammanställt hur du bäst spenderar den 25 december.

Mellandagsbrunch
Efter julafton och allt julstök kan en italiensk mellandagsbrunch knappast komma lägligare. Ta med vännerna till Trattorian där vi dukar upp en italiensk brunchbuffé bestående av antipasti, vedugnsbakade pizzor, nygrillat kött och mycket grönt.
Brunchen kostar 395 kr per person.

Boka bord här.

 

Juldagsfest på Orangeriet
Orangeriet bjuder in till juldagsfest med välblandade cocktails, utsökta rätter och feststämning till en bra bit efter midnatt. Sarah Björkholm, Rodrigo González D’arcangeli och Diaco Ahmadi står för musiken.

Läs mer om festen här.

 

Joel Mull på East
På juldagen har vi bjudit in en av Sveriges största techno-DJ:s till East. Den 25 december intar Joel Mull, en av svensk technos största DJ:s, East. Joel Mull har släppt musik på labels över hela världen och tillsammans med Cari Lekebusch, Robert Leiner, Adam Beyer och Jesper Dahlbäck räknas han till den första vågen av svenska technoproducenter som blev kända världen över som ”the Swedish techno sound”. Kom i tid, fri entré!

Läs mer om festen här.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.