It’s all about Pas d’Art

Pas d’Art, den sagolikt vackra restaurangen som så här tre år senare fortfarande förtrollar oss och våra gäster dagligen.

Swedish Grace möter nordisk maximalism

Inspirationen är hämtad från svensk historia med subtila blinkningar till ”Swedish Grace”, med sina arkitektoniska motiv och rena graciösa linjer. Adderade lager av mönster och färg hänvisar till den mer dekorativa sidan av skandinavisk design och nordisk maximalism.

Martin Brudnizki är inredningsarkitekten bakom Pas d’Art och vill du höra mer om hur han arbetade när han ritade restaurangen, så ska du kika på ett fint klipp här.

Helgstämning

Fredagar och lördagar är såklart lite extra festliga på Biblioteksgatan 6. Boka en sen middagssittning eller kom förbi för häng i baren. Vi har nyligen tagit upp succén med dinner parties som vilat sedan pandemin och har alltid DJ:s mellan kl. 21 och 01 på fredagar och lördagar.

Veckans DJ:s

Fredag
17-21 Juha Airen
21-01 Marko Randelovic

Lördag
14-18 Tomas Kvapil
21-01 Carlos Norlén

Borden reserveras snabbt, så boka ditt bord nu direkt om du är sugen på en festmiddag i helgen.

Quel bordel - what a mess!

Quel Bordel är vår franska version av en ”afternoon tea” och är en samling av våra godaste tilltugg. Macrons med anklever, fikon och pistage, tartelette med löjrom, profiterolles med comté, honung och svart tryffel, gratinerade ostron och brioche med hummer och skaldjursmajonnäs. Till det gärna ett glas champagne förstås!

Söndagsbrunch

Varje söndag, mellan kl. 12 och 18 kan du njuta av ostron, Egg Royale, smashed avokado, rouleaux de homard, steak frites och många andra både typiska brunchrätter och Pas d’Art-klassiker! Ta med vännerna, kom lite dagen-efter-trött om du vill – och få ny energi av mat, dryck och skön söndags-vibe!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.