Höstigt på Trattorians meny

Jovis och hans köksteam har i dagarna bytt meny på Trattorian och hösttecken såsom svamp och tryffel har fått ta plats.

Här finns både en uppdatering av klassiska Trattorian-rätter och några helt nya rätter.

Missa inte gnochetti med valnötspesto och lardo eller kryddgrillad kronhjortsbog med svartrot, karljohanssvamp och gröna enbär. Vill ni prova någon ny antipasti, då är den helgrillade rotsellerin med varm parmesancréme, svartkål och tryffel något alldeles extra.

På dessertsidan är vispad honungspanacotta med björnbärskompott och citronverbena en riktig vinnare.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.