Här fångar du sommaren

Få saker är så härligt som att slå sig ner på en härlig uteservering och njuta av några svalkande drinkar, en långlunch eller kvällens sista glas när solen går ner.

Här har vi gjort en uteserveringsguide i miniformat och samlat fyra uteserveringar man gärna blir kvar på. 

Glad sommar!

Svalka dig i skuggan på Biblioteksgatan

Sommardagarna på Pas d’Arts uteservering är magiska – bästa people-watching-läget i hörnet Biblioteksgatan och Mäster Samuelsgatan gör att man gärna blir kvar. Kom och ta en plats i skuggan under markiserna och dela på några smårätter och en flaska rosé. Eller testa vår alldeles nya cocktaillista med somriga drinkar såsom Berry Me, Citronelle, Provence Smash eller Fig Fashion. Föredrar du alkoholfritt får du inte missa vår hemgjorda Rose Lemonade!

Sol och minnen på Ricordis uteservering

På Ricordis uteservering är det sol från förmiddag till kväll, men självklart ordnar vi skugga nu när det är så otroligt varmt. Dela på en burrata, en surdegspizza, kanske en cacio e pepe och några andra rätter ni tycker om. Till det rekommenderar vi ett svalkande vin och förstås det viktigaste av allt: ett härligt sällskap. Sedan är det lätt att tillsammans skapa sommarminnen som finns kvar länge!

På Zinks uteservering är det lätt att bli kvar

Även på Grev Turegatan har vi förstås ett vattenhål och en svalkande härlig plats – precis utanför Östermalms minsta vardagsrum. På Zinks uteservering dricker vi cocktails som Ginonino, Ruby Zink Sour, Hush Hush och Cucamb Mambo och väljer några favoriter från den nya sommarmenyn som är absolut fantastisk!

Prinsen – klassisk uteservering med härlig kvällssol

Prinsens uteservering är en liten pärla – vita dukar och en klassisk meny och perfekt läge för att se på stadslivet. Beställ in Prinsens klassiska ljumna sallad och en noga utvald Riesling och se Stockholmssommaren och kvällssolen från första parkett.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.