God Jul från oss!

Vi på Brasseriegruppen vill önska alla våra gäster och vänner en riktigt god jul!

Året har varit upp och ner för de flesta av oss. Några höjdpunkter för oss under detta år har varit öppningen av vår nya krog Ricordi och hur ni alla verkligen har gjort den restaurangen till er. White Guide valde Il Tempo som en av de bästa krogarna för hantverkspasta, vi startade Lunchklubben, Perrier Jouët gjorde en härlig middag på Pas d’Art och Pontonen blev en sommarsuccé. Prinsen startade både medlemsbaren ”Klubben” för tjejer och drog igång de populära jazz-söndagarna. SvD valde Villa Godthems Afternoon Tea som en av stans bästa och Trattorians julbord slog gästrekord. East påbörjade sin största renovering någonsin och Gastrotek Zink jobbade med fantastiska råvaror som Jersey-kossor, KRAV-märkta grönsaker och italienska ostar på svensk mjölk.

Glöm inte att julen handlar om att samlas med vänner och familj och ta sig tid för varandra. Vill ni mötas hos oss så är ni mer än välkomna – vi håller alla våra krogar öppna hela julen.

Här har vi sammanställt alla jul- och nyårsöppettider.

GOD JUL!
Brasseriegruppen-familjen

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.