Allt om vårens bruncher

Våren är här på riktigt! Starta helgen med en promenad i solen och fortsätt sedan med en brunch på stan tillsammans med de allra närmsta.

Föredrar du asiatiska smaker, á la carte-brunch, klassiska brunchrätter som club sandwich och omelett eller kanske en italiensk brunchbuffé? Eller vill du mest av allt sitta i en bar och sippa på en fräsch Mimosa eller en kryddig Bloody Mary?

Pas d’Art - Brunch i solen på Biblioteksgatan

Nu på söndag är det premiär för brunch på Pas d’Art. Väderprognosen lockar med strålande sol och vi kan knappast tänka oss ett bättre söndagshäng än på uteserveringen i hörnan Biblioteksgatan/Mäster Samuelsgatan.

På Pas d’Arts brunchmeny finns bookmaker toast, American pancakes, omelette, smashed avocado, tarte flambé och mycket annat. Till det serverar vi förstås Mimosa, Bloody Marys, Kir ”Pas” Royal och våra signaturdrinkar brunch-tinis.

À la carte-brunch
Söndagar från kl. 12.00

East - Asiatisk brunch i Stureplans västra hörn

Easts omåttligt populära brunch serveras varje helg och passar perfekt för såväl det lilla kompisgänget som familjer eller som härlig paus i lördagsshoppingen.

Njut av en modern asiatisk brunch där ni inleder med att välja era favoriter från sushibuffén där det finns både nigiris, sashimi, maki, tonfisktartar och mycket annat. Därefter väljer alla i sällskapet varsin varmrätt och avslutar sedan med sötsakerna från dessertbordet.

Kombination av brunchbuffé och à la carte.
450 kr per person.
Lördagar & söndagar från kl. 12.00

Gastrotek Zink - Brunch i Östermalms minsta vardagsrum

Det är lätt att förstå varför så många älskar att slinka in på Gastrotek Zink för helgbrunch. Det är litet, mysigt och ofta någon bekant att heja på!

På menyn finns rätter som bubbelvåffla med löjrom, burratasallad, steak tartar, caesarsallad, ägg Ballote och en hel del annat. Missa inte heller Zinks Bloody Mary gjord på hemgjord fermenterad tomatjuice och avsluta med bubbelvåffla med hemgjord Nutella och vaniljglass.

À la carte-brunch
Lördagar & söndagar från kl. 12.00

Trattorian - Italiensk brunch på Kungsholmen

Trattorians brunch är en dröm för den som älskar långa italienska familjemåltider. Alltid god mat, härlig familjär stämning och glatt runt borden! På buffén finns charkuterier, carpaccio, tonfisktartar, pizza, grillat kött, hemgjord pasta och mycket grönt.

Allt lagas förstås från grunden och brunchen avslutas med en dessertbuffé och en glassvagn fullastad med italiensk gelato. Lägg till ett glas prosecco, en Bellini eller kanske en cobbler och vi har en perfekt helgbrunch på Norr Mälarstrand. 

Brunchbuffé
365 kr per person
Lördagar & söndagar från kl. 11.30

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.