Fest hos Brasseriegruppen

Få saker gör oss så upprymda som fester och kalas – och livet som är värt att firas varje dag! Oavsett om du planerar bröllop, en storslagen födelsedagsfest eller en mindre sommaravslutning så fira tillsammans med oss!

På Norr Mälarstrand, ligger Pontonen, en av Kungsholmens somrigaste platser. Här möts sjöliv, semesterlugn, storstadspuls och sommarnatt i en perfekt kombination och här har vi möjlighet att skapa minnesvärda fester efter dina önskemål. 

I en annan del av staden, på idylliska Djurgården, ligger Villa Godthem, en unik grosshandlarvilla från slutet av 1800-talet med en stor lummig trädgård. Här, precis invid vattnet och Djurgårdskanalen, finns möjligheter till bröllop, dop, trädgårdsfester och mycket annat.

De flesta av våra krogar, bland annat Prinsen, Pas d’Art, East och Trattorian har chambre séparées som alla kan anpassas för dina unika önskemål.

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.