Jobba på Trattorian & Orangeriet

På Trattorian lägger vi ner vårt hjärta och själ i den italienska matkulturen. Vi älskar de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror kan man skapa den allra bästa italienska matupplevelsen.

Vi söker nu hovmästare till Trattorian och Orangeriet

OM TRATTORIAN
Trattorian är en italiensk à la carte-restaurang på Norr Mälarstrand. Vi har 225 sittplatser och en privat matsal, La Cucina med 64 sittplatser. Vägg i vägg med Trattorian och La Cucina finns vår härliga cocktailbar Orangeriet.

OM ORANGERIET
Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen. Här serveras lunch, eftermiddagsfika, after work och cocktails till sent inpå natten.

OM DIG
– De små detaljerna som bildar den stora helheten är viktiga för dig.
– Du försöker alltid hitta lösningar på problem istället för att se problem.
– Du kan bjuda på dig själv med ett leende.
– Mat och dryck är förhoppningsvis ett av dina stora intressen!

OM TJÄNSTEN
Som hovmästare på Trattorian / Orangeriet strävar du alltid efter att våra gästers behov blir tillfredsställda på bästa möjliga vis, inom ramarna för vårt koncept och vår produkt.

Vår service håller en jämn och hög nivå, alltid med ett positivt bemötande mot både gäster och kollegor, allt för att våra gäster ska få den bästa upplevelsen med sitt besök hos oss.

Vi söker en hovmästare med ett naturligt värdskap och prestigelös auktoritet, som älskar att ta hand om gäster och leda personal. Trygghet är ditt ledord och det gäller både personal och gäster. Du mår bra av ordning och reda. Att se de små detaljerna är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har minst fyra års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som hovmästare.

Tillträde och lön: Start enligt överenskommelsen och lön enligt kollektivavtal.
Skicka: CV med personligt brev till [email protected]

Tack för att du tagit dig tid att läsa detta. Vi hoppas på vidare kontakt och att du som söker den här tjänsten vill jobba på en livlig arbetsplats där det alltid händer något!

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökningar via telefon.

Vi söker nu bartenders till Orangeriet & Trattorian

OM DIG
– De små detaljerna som bildar till den stora helheten är viktiga för dig.
– Du ber gärna dina kollegor om hjälp för att alltid utvecklas framåt.
– Du försöker alltid hitta lösningar på problem istället för att se problem.
– Du kan bjuda på dig själv med ett leende.

Du är en social person som gillar att bjuda på dig själv. Att organisera dig och ditt arbete är inga problem, utan det är något du till och med tycker är roligt! Att vara lyhörd för vad våra gäster önskar innan de själva vet vad dem vill, är något som du ser som en utmaning.

Vi ser gärna att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som bartender.

OM TJÄNSTEN
Som bartender på Orangeriet & Trattorian strävar du alltid efter att våra gästers behov blir tillfredsställda på bästa möjliga vis, inom ramarna för vårt koncept och vår produkt. Vi vill alltid utvecklas framåt och hoppas att vi aldrig tröttnar på att komma på nya idéer och prova nya smaker. Allt detta för att våra gäster ska få den bästa upplevelsen från sitt besök hos oss. På Trattorian och Orangeriet får du jobba med ett fartfyllt och sammansvetsat gäng.

Tack för att du tagit dig tid att läsa detta. Vi hoppas på vidare kontakt och att du som söker den här tjänsten vill jobba på en livlig arbetsplats där det alltid händer något!

Tillträde: enligt överenskommelse.
Lön: enligt kollektivavtal.
Skicka: CV med Personligt brev till [email protected]

Vänligen respektera att vi inte tar emot ansökningar via telefon.

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.