Jobba på Brasseriegruppen

Brasseriegruppen är ett hus av moderna krogklassiker, med välkända varumärken som bland annat Prinsen, East, Ricordi, Gastrotek Zink, Villa Gothem och Trattorian. Varje krog har sitt alldeles egna uttryck, stil och atmosfär – men det är individerna som utgör Brasseriegruppen-familjen som är det absolut värdefullaste vi har.

BRASSERIEGRUPPEN SÖKER SALES- AND RELATION MANAGER

Har du en passionerad personlighet som älskar att nätverka? Brinner du för värdskap och det härliga livet på krogen? Är du social och utåtriktad? Just nu söker vi en engagerad och affärsinriktad sales- and relation manager till Brasseriegruppen. Här finns en unik möjlighet att få jobba i en kreativ miljö med högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter.

Om företaget
Brasseriegruppen är ett hus av moderna krogklassiker, med välkända varumärken som bland annat Prinsen, East, Ricordi, Gastrotek Zink, Villa Gothem och Trattorian. Varje krog har sitt alldeles egna uttryck, stil och atmosfär – men det är individerna som utgör Brasseriegruppen-familjen som är det absolut värdefullaste vi har. I många decennier har våra restauranger och barer varit tillflyktsorter för finsmakare, nykära par, stammisar, familjer och andra krogrävar. Med glädje, mathantverk och det familjära i fokus skapar vi minnen och upplevelser för våra gäster. 

Dina arbetsuppgifter

Som sales- and relation manager hos Brasseriegruppen kommer du få ansvaret över nykundsbearbetning. Du kommer boka möten, planera och genomföra aktiviteter för potentiella kunder på våra krogar.

Du kommer jobba med att skapa relationer med företag runtomkring våra restauranger. Bjuda in dem och visa krogarna, visa vilka möjligheter det finns för affärsluncher/middagar, lunch till deras kontor, styrelsemöten, after works och mycket annat.

Du kommer jobba med att skapa relationer med hotellen och få dem att ha Brasseriegruppens krogar top of mind när de ska tipsa sina gäster vidare i Stockholms restaurangliv. Du kommer skapa samarbeten mellan hotellen och våra krogar.

Du kommer vara incomingbolagens kontaktperson och ansvarar för hur vi kan arbeta mer effektivt med dem.

Du kommer med egna kreativa idéer hur vi kan öka gästtrafiken till våra krogar.

Tillsammans med det operativa matsals-teamet ser du över försäljningen på våra krogar och hur vi kan utbilda vår personal i merförsäljning och service.

Viss del gästservice ingår i tjänsten. Du kommer stötta vårt gästservice-team med att besvara mail och annat vid behov. Du kommer även stötta restaurangerna att vid peakar hjälpa dem svara på mail och bokningsförfrågningar.

Du stöttar marknadsavdelningen med vissa marknadsuppgifter vid behov.

Du kommer vara en del av vårt lilla eventteam både för att planera och genomföra events. 

Viktigt att veta är att denna tjänst inte finns idag. Därför är det viktigt att du är tillräckligt stark i din yrkesroll, så du med stöttning av marknadsavdelningen och det operativa teamet, kan utveckla denna tjänst självständigt. Arbetsuppgifterna som presenteras ovan utgör grunden för tjänsten, men andra delar kan dyka upp. Detta är en fantastisk chans för rätt person att skapa sin drömtjänst!

Din profil

 • Du är affärs- och resultatdriven och trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål.
 • Du är strukturerad och engagerad.
 • Du är extremt kreativ och är inte rädd att komma med nya idèer.
 • Du har ”örat mot marken” och har koll på trender, livsstil och den digitala världen.
 • Du drivs av att se kunders/gästers behov och att skapa unika lösningar för dem.
 • Du älskar att gå till avslut i dina affärsmöten.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett high end-segment.
 • Du är otroligt social och passionerad och tycker att en tjänst med många olika kontaktytor låter perfekt för dig.
 • Du är troligen i början av din karriär med 1-4 års erfarenhet.
 • Ett eget kontaktnät är meriterande, men inte avgörande. Din personlighet och engagemang är absolut viktigast!
 • Erfarenhet från restaurangvärlden är meriterande då ett sinne för värdskap och livet på krogen är något som hjälper dig att lyckas i denna roll.

Ansökan
SKICKA CV + ANSÖKAN TILL: [email protected]
START: efter överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Intervjuer sker löpande.

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.