Chitchat med Jens Segrén

I vårt chitchat-format träffar vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Denna vecka möter vi Jens Segrén som är Head of management på East i kombination med verksamhetsansvarig för Brasserie Event.

Hej Jens! Välkommen till Brasseriegruppen! Berätta om dig själv och vad du gjort tidigare?
Hej och tackar! Jag är 45 år och glad på livet tycker jag! Jag gillar full fart och har många olika projekt på gång samtidigt – det ena föder det andra. I mitt yrkesliv har jag gjort väldigt mycket, men till stor del har jag jobbat med att driva nattklubbar och annan nöjesproduktion, men också en hel del försäljning och event.

Du har två roller på Brasseriegruppen. Dels är du Head of Management på East. Det låter flott! Hur ser dina dagar ut?
Ja precis, i första rummet är jag verksamhetschef för East. Det betyder att jag leder arbetet med restaurangens liv framåt, utveckling, uppdatering och ombyggnad. Det är en mängd processer som nu ligger parallellt för att de olika delarna ska komma i synk och jobba enat framåt. I en rörelse som East, som pågått länge, så är det en del gamla mönster, men nu river vi upp och tänker till för att se var framtiden tar oss.

Vad händer på East framöver?
Väldigt mycket kommer hända på East framåt. Vi har en otroligt fin publik som ständigt besöker oss och vi vill ta chansen att designa om krogen och konceptet för att bättre passa tiden och tydligare följa våra gästers mönster.

Vem är din drömgäst på East, död eller levande?
Jag har nog ingen sådan riktigt, jag brinner för att våra dagliga gäster ska få ett trevligt bemötande och serveras grym mat – snart i en ny miljö! En gång för länge sedan åt jag middag med en drömgäst på East, DJ-guden Richie Hawtin, en man som reser jorden runt och är besatt av asiatisk mat! Alltid roligt och intressant att vara i sammanhanget med människor som har tydligt fokus.

Din andra roll är verksamhetsansvarig för Brasserie Event, ett helt nystartad ben. Berätta!
Ja precis! Nu bygger vi en serviceinriktad väg för alla våra nyfikna kunder – in i vår värld av krogar! Det ska gå snabbt att få svar och enkelt att se möjligheterna som finns att skapa event på våra enheter. Tillsammans med våra fantastiska restaurangchefer skapar vi unika eventytor och matupplevelser. Med i gruppen har jag två riktiga arbetsmyror, Hampus Fritzdorf och Fredrik ”Fricko” Boberg – två olika talanger i en perfekt kombo.

Varför ska man göra events tillsammans med Brasserie Event? Vad är er USP?
Vi satsar först ut på att sätta innerstans bästa business dining. Att kombinera viktiga affärsmöten med en genuin restaurangkänsla är väldigt efterfrågat. Vi lyssnar på våra kunder och med stor kreativ höjd, både i mat och ambiance, designar vi nya klassiker.

Vad är din drivkraft?
Jag drivs av att skapa och förändra, att se människor och projekt utvecklas. Jag jagar ständigt att leverera riktigt bra produkter.

Hur roligt har du på jobbet?
Jag har ofta grymt roligt på jobbet! Jag har ett fantastiskt personalteam på East och måste säga att Brasseriegruppen verkligen levererar en hel rad nya människor som förgyller mitt liv!

Om du inte jobbade med det du gör, vad hade du gjort då?
Jag hade nog varit polis eller kanske politiker.

Berätta något som få vet om dig?
Jaha vad kan det vara.… kanske att jag har gröna fingrar! Tror inte heller att så många vet att jag sjungit i punkband!

Tack Jens – vi älskar att du är en del av Brasseriegruppen!

Vill du komma i kontakt med Jens och planera events?
Hör av dig på [email protected]

Dela denna sida

Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.