Krogtestarna uppskattar inredningen gjord av Martin Brudnizki och skriver ”Tvärtemot vad namnet kan antyda (”utan konst” på franska) är tvåvåningslokalen rikt smyckat i bjärta nyanser med just modern konst, stora installationer av hängande ljusklot i taket och långa gröna bänkar längs med väggarna. Det är ljust, luftigt och välkomnande – en fullträff. Eller ”läckert” som en i sällskapet spontant utbrister när vi kommer in.”
Vidare skriver de: ”Kvällen inleds smått sensationellt även vad det gäller det kulinariska. Vi knaprar på spröda zucchinichips som doppas i husets aioli, brer tjocka lager anklever på en rostad brioche och tuggar i oss utvalda delar av charkutbudet, där den svenskproducerade basterman från Korvhantverk, lufttorkad nötrulle, är i en klass för sig.”
DI Weekend avslutar: ”Pas d’Art är en fröjd för ögat och servicen får med beröm godkänt med en fin överblick, pigg attityd och genomtänkta vinval”.