DI Weekend om Pas d’Art: ”Många fullträffar bland förrätterna”

Prestigefyllda DI Weekend har recenserat Pas d’Art och deras testare ”njuter av färgstark inredning och klockrena förrätter.”

Krogtestarna uppskattar inredningen gjord av Martin Brudnizki och skriver ”Tvärtemot vad namnet kan antyda (”utan konst” på franska) är tvåvåningslokalen rikt smyckat i bjärta nyanser med just modern konst, stora installationer av hängande ljusklot i taket och långa gröna bänkar längs med väggarna. Det är ljust, luftigt och välkomnande – en fullträff. Eller ”läckert” som en i sällskapet spontant utbrister när vi kommer in.”

Vidare skriver de: ”Kvällen inleds smått sensationellt även vad det gäller det kulinariska. Vi knaprar på spröda zucchinichips som doppas i husets aioli, brer tjocka lager anklever på en rostad brioche och tuggar i oss utvalda delar av charkutbudet, där den svenskproducerade basterman från Korvhantverk, lufttorkad nötrulle, är i en klass för sig.”

DI Weekend avslutar: ”Pas d’Art är en fröjd för ögat och servicen får med beröm godkänt med en fin överblick, pigg attityd och genomtänkta vinval”.

Läs hela recensionen här.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Sebi-Tuchilus
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.