CHITCHAT med Loïc Papay

I vårt chitchat-format träffar vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Denna vecka träffar vi Loïc Papay, servitör på Prinsen.

Hej Loïc! Den 25 november 2005 klev du innanför dörrarna på Prinsen – och sedan dess är du kvar! Grattis till 14 år på Prinsen! Kanske allra mest till oss som får ha dig hos oss.

Berätta, vad är det bästa med Prinsen?
Merci! Det bästa är att alla dagar ser olika ut. Jag är här för att se till att våra gäster trivs, varje dag! Sedan är teamet förstås fantastiskt, annars stannar man inte så här länge. Vi trivs tillsammans!

Berätta en historia från dina år på Prinsen.
Oj, det finns väldigt många. Men jag minns speciellt när Roger Moore och hans svenska hustru kom in här för många år sedan. Det blev alldeles tyst i restaurangen. Han kände stämningen och ville ge alla gäster en liten show, så han tog ett varv runt bland borden, som en egen catwalk. Sedan slog han sig ner på bord sju. Ett för övrigt väldigt trevligt bord.

Avslutningsvis, vilken är din favorit på menyn?
Hela menyn är fantastisk, men måste jag välja en rätt så är min favorit en klassisk Toast Skagen.

Tack Loic, vi älskar att du är en del av Brasseriegruppen-familjen!

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.