CHITCHAT med Diaco Ahmadi

I vårt chitchat-format träffar vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Denna vecka träffar vi på Diaco Ahmadi som arbetar som nöjesansvarig på Trattorian, Orangeriet och Pontonen.

Berätta vem du är?
Jag har varit DJ i nära 20 år och jobbat väldigt mycket i nattklubbs- och nöjesmiljö. 

Berätta om nöjesdelen på Orangeriet och Trattorian.
Vi har DJ:s på Orangeriet fem dagar i veckan. De spelar soulful music – allt från 90-tals r’n’b, loungig house och funky. Varje dag ska det finnas en unik och härlig vibe, det ska kännas att vi faktiskt har ”live”-DJ och inte bara en Spotify-lista som rullar.

Varje helg serverar vi vår populära italienska brunch på Trattorian. Det är alltid bra stämning, men kanske lite extra härligt på söndagar då vi har liveband på brunchen. Det är akustiska band som höjer stämningen, vilket verkligen är uppskattad bland våra gäster.

Om du helt fritt fick välja en artist som skulle köra live på brunchen – vem skulle det vara?
Då hade jag helt klart valt Snoh Alegra! Det är en grym artist som kommer från Uppsala men bor i Los Angeles. Hon har gjort en fantastisk resa.

Vilka planer har ni framöver?
Vi jobbar ständigt för att göra vår del av Norr Mälarstrand till det absolut självklara valet, oavsett om man vill äta lunch, middag, brunch, ta en drink eller en sen utekväll med härligt sällskap. Vi har en otrolig unik miljö på en av Stockholms finaste platser.

Det är några månader kvar till sommaren – men kan du ge oss en liten smygtitt vad som händer?
Orangeriet lyser mest på sommaren! Människor älskar att vara nära vattnet och är som vi alla vet på extra bra humör just då. I mitten av maj öppnar vi Pontonen och även i år gör vi det i samarbete med Lexington! Under sommaren kommer vi ha flera roliga happenings – håll utkik på vår Instagram @orangerietbar

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp
Scroll to Top

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.