CHITCHAT med Payman Dehdezi

I vårt chitchat-format träffar vi en person vi gillar och snackar om mat, dryck, fest, stämning och det härliga livet på krogen. Denna vecka är det Payman Dehdezi – ny som nöjesansvarig på East. Payman är en av Stockholms mest kända nöjesprofiler och har tidigare jobbat bland annat med 2.35:1 och Moon Motel.

Hej Payman och välkommen till East! Hur känns det att vara här?
Jag är otroligt peppad! East är en riktig Stockholmsklassiker som funnits med mig i många många år.

Vad har du för relation till East?
East är för mig i grund och botten en musikrestaurang och detta vill jag hitta tillbaka till. Restaurang och nöje ska gå sida vid sida. Maten på East är fantastisk och nu ska vi toppa hela nöjesdelen så vi får en röd tråd mellan gastronomi, musik och nöje.

Hur kommer nöjesdelen förändras?
East ska vara ett urbant nöjespalats där det händer något sju dagar i veckan. Du ska släntra över Stureplan och känna att på East är det alltid bra musik och härlig stämning. När East grundades för nära 30 år sedan handlade allt om mat, musik och människor – och det är fortfarande det allra viktigaste. Nu ska vi spetsa till det hela en aning med riktigt hög kvalitet på musiken, ny bar och ett hemligt litet projekt jag jobbar med.

Berätta, vad har du för hemligt projekt?
Jag smider planer för nya ytor, mer kan jag inte säga riktigt ännu…

Tack Payman, vi älskar att ha dig med i Brasseriegruppen-familjen!

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Sebi-Tuchilus
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.