Boka din påsk-catering nu

Drygt tre veckor kvar till påsk och Villa Godthems köksmästare Antonio Molina har satt ihop en fantastisk påskmeny som underlättar din påskhelg.

Det är en trerättersmeny där du genomför de allra sista stegen hemma i ditt kök.

FÖRRÄTT
Svenska delikatesser: Senapssill, ramslöksströmming, Brantevikssill, knäckebröd, Västerbottenkräm, Skagenröra och laxröra.

VARMRÄTT
Rostat lammlägg, serveras med grön sparris, tomat, potatiskaka och lammsky.

DESSERT
Gräddfilspannacotta med rabarberkompott och kaksmulor.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

MNO_2481
Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.