Black Christmas

Boka ditt julbord på East, Trattorian eller Villa Godthem innan 1 december kl 23:59 och få 100 kr billigare per person. Erbjudandet gäller på bokningar upp till sex personer, oavsett dag och tid (med undantag för julafton).
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Black Christmas är över.

TID KVAR FÖR ATT UTNYTTJA BRASSERIEGRUPPENS BLACK CHRISTMAS KAMPANJ!

Boka ditt julbord på East, Trattorian eller Villa Godthem innan 1 december kl 23:59 och få 100 kr billigare per person. Erbjudandet gäller på bokningar upp till sex personer, oavsett dag och tid (med undantag för julafton).

Notera att erbjudandet gäller i mån av plats och endast för nya bokningar.

Uppge kod: BlackChristmas2019 vid bokning för att erhålla 100 kr i rabatt per person.

Villa Godhem - klassiskt svenskt julbord

Kliv innanför dörren till den vackra grosshandlarvillan Villa Godthem på Djurgården och njut av sprakande brasa, ett klassiskt svenskt julbord och en stämningsfull jul. Här är julmaten omsorgsfullt tillagad efter klassiska recept och med traditionsenliga råvaror. I år satsar Villa Godthem extra mycket på de gröna och glutenfria alternativen. Julbordet serveras mellan den 27 november och 26 december. Varmt välkommen till julen på Villa Godthem!

East - genuint asiatiskt julbord

Vi har inlett julen på East och dukar dagligen upp favoriter som Thai-beef sashimi, kryddiga revben, chicken lemon, korean pancakes och mycket mer. Vi experimenterar lite respektlöst på typiskt East-manér, testar oss fram till nya julbordsklassiker och serverar förstås många vegetariska och veganska alternativ. Julbordet avslutas med ett specialkomponerat dessertbord fyllt med asiatiska sötsaker. Ta med familj och vänner och skapa nya jultraditioner på krogen – julbordet serveras varje dag fram till och med självaste julafton.

Trattorian - italienskt julbord

Njut av julen på Trattorian – med allt det bästa från det italienska köket! Tryffelrisotto, vedugnsgrillat kött, charkuterier och många veganska och vegetariska alternativ gör detta till ett av Stockholms mest genuina juldestinationer. Vi ska förstås inte heller glömma vår stora glassvagn, fullastad med gelato, ett perfekt avslut på ett italienskt matäventyr.

Dela denna sida

Läs fler artiklar

Rulla till toppen

Ladda ner vår app och få 5% på matnotan!

Brasseriegruppens app ger dig 5% rabatt på matnotan på samtliga våra krogar i samma sekund som du laddar ner den. Dessutom får du 20% rabatt på all take away.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse. Se vår integritetspolicy.